Món Esport
El mur blaugrana regala una altra porteria a zero

El FC Barcelona ha aconseguit una agònica victòria a Mestalla davant el València (0-1). Els homes de Xavi Hernández han suat sang per endur-se els tres punts, però un gol de Lewandowski, als darrers instants, ha significat un triomf vital per als culers. Amb la victòria, el Barça se situa líder, empatat amb el Reial Madrid, que demà juga contra el Girona al Santiago Bernabéu. Els tres punts obtinguts avui tenen la marca del davanter polonès, però deixar la porteria a zero també ha estat crucial. Jules Koundé ha estat la gran explicació d’aquesta bona tasca defensiva, ja que ha quallat un partit memorable. El central francès del Barça s’ha mostrat molt contundent i segur en defensa i també ha tret la pilota jugada amb molt criteri. Per desgràcia, s’ha hagut de retirar lesionat per unes molèsties musculars, igual que Eric Garcia. Demà se sabrà l’abast de les lesions. Pel bé del Barça, haurien de ser lleus.

Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press
Jules Koundé, jugador del Barça | Europa Press

El líder de la defensa blaugrana és francès

Koundé s’ha convertit, en poques setmanes, en el nou líder de la defensa blaugrana. Amb l’absència de Ronald Araújo, l’ex del Sevilla és qui ha de manar a la línia defensiva del Barça. És un futbolista vital per a Xavi Hernández, qui ha admès que “el necessitem tant, que l’hem hagut de forçar en els darrers partits”. I és que Koundé s’ha hagut de retirar lesionat, a poc més de deu minuts per al final del duel d’aquesta nit. El central francès va patir una lesió durant l’última aturada de seleccions i va arribar just per disputar el Clàssic contra el Reial Madrid, tot i que no estava al 100%. Des de llavors, ha estat titular en tots els partits i això ho ha acabat notant. El jugador ha demanat avui el canvi per unes molèsties a la mateixa zona de la lesió, però sembla que només serà una sobrecàrrega.

Eric Garcia també s’ha lesionat

La línia defensiva ha estat el gran maldecap de Xavi Hernández el que portem de temporada. La llarga lesió de Ronald Araújo, que es perdrà el Mundial, va ser només el començament d’un seguit de lesions dels defenses blaugranes. Jules Koundé va caure amb França, Christensen va patir una lesió al peu, Bellerín es va lesionar a un entrenament i Sergi Roberto es va lesionar a l’espatlla davant l’Athletic Club. Quan semblava que la infermeria es començava a buidar, avui Jules Koundé i Eric Garcia han hagut de demanar el canvi. El francès pateix una sobrecàrrega a l’adductor i al català se li faran proves per determinar què té. Si es confirma la baixa dels dos centrals, Xavi Hernández només podrà comptar amb Gerard Piqué com a central pur, pendent de la recuperació de Christensen.



Més notícies
Frenkie de Jong, jugador del FC Barcelona | @FCBarcelona_cat
Lewandowski dóna els tres punts al Barça amb un gol sobre la botzina (0-1)
Notícia: Lewandowski dóna els tres punts al Barça amb un gol sobre la botzina (0-1)
Comparteix
Lewandowski ha marcat l'únic gol del partit per donar la victòria al Barça
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Notícia: El PSG té una estratègia per evitar que Leo Messi torni al Barça
Comparteix
El jugador argentí torna a ser determinant i el club francès vol renovar-lo, com a mínim, dues temporades més
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El Barça vol vendre un davanter a l’hivern i Xavi Hernández hi està d’acord
Notícia: El Barça vol vendre un davanter a l’hivern i Xavi Hernández hi està d’acord
Comparteix
Memphis Depay no entra als plans de l'entrenador blaugrana i el club veu una bona oportunitat de generar ingressos
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
La Premier League vol endur-se un dels joves talents del Barça
Notícia: La Premier League vol endur-se un dels joves talents del Barça
Comparteix
Les grans actuacions d'Alejandro Balde han despertat l'interès de diversos clubs anglesos

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa