Món Esport
Quan i on veure el partit de Lliga del Barça contra l’Elx

La sisena jornada de LaLiga Santander ens deixa un nou duel al Camp Nou. En aquesta ocasió, el Futbol Club Barcelona intentarà superar l’Elx per tal de recuperar les bones sensacions que estaven donant els jugadors de Xavi abans de la batacada a la Champions contra el Bayern de Munic. I és que, deixant de banda la derrota amb els bavaresos, els blaugranes han començat amb molt bon peu la temporada. El Barça ha sumat victòries per golejada en camps complicats com el del Sevilla o la Reial Societat, i també ha engrescat el barcelonisme amb bons resultats a casa com la victòria contra el Reial Valladolid o el Viktoria Plzen.

L’Elx arriba cuer a l’Spotify Camp Nou

El Futbol Club Barcelona arriba al partit amb una bona dinàmica dins de la competició de Lliga, puix els blaugranes són segons i sumen tretze punts de quinze jugats fins al dia d’avui. En canvi, l’Elx arriba necessitat de punts, ja que l’equip de Francisco Rodríguez encara no ha sumat cap victòria durant aquesta temporada. Un empat amb l’Almeria i quatre derrotes en aquest inici de Lliga col·loquen l’Elx com el cuer de la graella de la Primera Divisió. És per aquest motiu que s’espera veure un duel intens, on els visitants intentaran sumar algun punt contra un rival superior com és el Barça en el seu estadi. Cal recordar que l’any passat els de Francisco Rodríguez ja van estar a punt de sumar un punt a Barcelona que només un gol de Nico al tram final del partit va provocar que el Barça sumés els tres punts.

Horari del partit i canal de televisió

El partit entre el Futbol Club Barcelona i l’Elx es disputarà el dissabte 17 de setembre a l’Spotify Camp Nou. El duel començarà a les 16:15h de la tarda i es podrà seguir per la televisió mitjançant l’operador de pagament de DAZN. En cas de no disposar de la plataforma, Movistar+ també disposa d’un canal de DAZN (dial 53) on també es retransmetrà el partit en directe. També podreu seguir l’enfrontament amb el minut a minut a la web de ‘El Món’ i un cop finalitzi el partit podreu llegir la crònica escrita per Joan Pol Alcaraz.



Més notícies
Neymar Jr, jugador del Paris Saint-Germain | Europa Press
L’enèsima traïció de Neymar al Barça
Notícia: L’enèsima traïció de Neymar al Barça
Comparteix
El brasiler defensa públicament un jugador del Madrid per una polèmica prèvia al derbi madrileny
Joan Laporta, president del Barça, i Jordi Cruyff, nou director esportiu | FC Barcelona
Es fa oficial el nou càrrec de Jordi Cruyff al Barça
Notícia: Es fa oficial el nou càrrec de Jordi Cruyff al Barça
Comparteix
El neerlandès firma el contracte per adquirir, definitivament, un rol molt important
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Una absència destacada a la convocatòria de Xavi
Notícia: Una absència destacada a la convocatòria de Xavi
Comparteix
El Barça buscarà aquest dissabte contra l'Elx mantenir el seu pas de creuer a la Lliga
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Notícia: La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Comparteix
El tècnic del Barça explica per què el davanter ha tingut un paper testimonial en diversos partits de l'inici de temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa