Món Esport
Una absència destacada a la convocatòria de Xavi

El Futbol Club Barcelona té ganes de rescabalar-se. Després d’una derrota mentidera, l’equip de Xavi Hernández té un partit a casa, al Camp Nou, en el qual a priori té moltes opcions de guanyar i de golejar. Serà aquest dissabte a la tarda, contra un Elx en hores molt baixes: penúltim a la classificació, amb només un punt sumat i que ve de patir una golejada adversa, per 1-4 contra l’Athletic. Per aquest enfrontament, el tècnic culer podrà comptar amb quasi tota la plantilla. L’única baixa en la convocatòria és la de Sergi Roberto.

Tercera baixa consecutiva de Sergi Roberto

El reusenc va haver de ser substituït al debut dels blaugranes a la UEFA Champions League, contra el Viktoria Pilsen. Després del primer temps, es va mirar el segon des de la banqueta. Un cop acabada la contesa, en declaracions a Movistar+ va explicar que “tenia molèsties a l’adductor, però m’han dit que no és greu”.

Tot i això, s’ha acabat quedant fora contra el Cadis i contra el Bayern de Munic. En aquest últim va formar part de la convocatòria, però Xavi el va haver de descartar pels motius físics. Ara, segons el diari As, el jugador pateix, exactament, molèsties al taló d’Aquiles. Com que són molèsties, no sembla que la situació s’hagi d’allargar massa i, tenint en compte l’aturada internacional, podria reaparèixer aviat.

La resta de jugadors, doncs, estan disponibles per enfrontar-se a l’equip valencià. La llista de convocats està conformada per Ter Stegen, Héctor Bellerín, Gerard Piqué, Ronald Araujo, Sergio Busquets, Ousmane Dembélé, Pedri González, Robert Lewandowski, Ansu Fati, Ferran Torres, Memphis, Andreas Christensen, Marcos Alonso, Jordi Alba, Franck Kessie, Sergi Roberto, Frenkie de Jong, Raphinha, Jules Koundé, Eric Garcia, Iñaki Peña, Alejandro Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

Possibles rotacions contra l’Elx

Entre la circumstància esmentada de la seva situació a la Lliga i el desgast que molts jugadors van tenir a l’Allianz Arena, Xavi podria repetir la fórmula de Cadis, repartir minuts i fer rotacions. Per exemple, després de perdre’s la cita alemanya per diferents circumstàncies Alejandro Balde, Eric Garcia i Héctor Bellerín podrien tornar a ser de la partida. Amb la baixa de Roberto, de fet, el darrer té més opcions de les normals, ja que l’altra opció per al lateral dret seria repetir amb Koundé. Finalment, també podrien ser-hi Kessie i Ferran Torres.



Més notícies
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Notícia: La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Comparteix
El tècnic del Barça explica per què el davanter ha tingut un paper testimonial en diversos partits de l'inici de temporada
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Revelen una opinió de Guardiola que agradarà molt als culers
Notícia: Revelen una opinió de Guardiola que agradarà molt als culers
Comparteix
Manel Estiarte ha explicat que al tècnic de Santpedor li va agradar molt el Barça en el partit contra el Bayern
Raphinha, durant un partit | Europa Press
Relat colpidor de la duríssima infantesa de Raphinha al Brasil
Notícia: Relat colpidor de la duríssima infantesa de Raphinha al Brasil
Comparteix
Al davanter del Barça li ha costat moltíssim arribar on és ara
Un aficionat sosté en el Camp Nou una bandera del Barça amb la cara de Gavi | Gabriel Izcovich Bronstein
El barcelonisme continua adorant els bons nens
Notícia: El barcelonisme continua adorant els bons nens
Comparteix
La gran afluència de públic a l'acte de renovació de Gavi al Camp Nou denota que l'andalús és un dels jugadors més estimats

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa