Món Esport
Revelen una opinió de Guardiola que agradarà molt als culers

Pep Guardiola, entrenador català del Manchester City, és una llegenda del barcelonisme i una de les figures més estimades de la història del Futbol Club Barcelona. El seu adeu l’any 2012 va ser molt dolorós i molts culers encara somien amb el retorn del tècnic de Santpedor a la banqueta del Barça, tot i que ell mateix s’ha encarregat de repetir en moltes ocasions que això no passarà. Ara bé, Guardiola continua molt connectat a l’actualitat del club de la seva vida i encara és un gran aficionat blaugrana. És per això que totes les seves opinions sobre l’equip culer són rellevants.

Manel Estiarte explica les sensacions de Pep Guardiola després del Bayern de Munic-Barça

Un dels seus ajudants més pròxims, Manel Estiarte, ha revelat en una entrevista al canal de Twitch de Valentí Sanjuan que va veure el darrer partit del Barça amb ell i que a Guardiola li va agradar molt el joc de l’equip culer. Es tracta del duel dels blaugranes contra el Bayern de Munic a l’Allianz Arena, per tant, són dos conjunts i dos clubs que el de Santpedor coneix d’allò més bé. Malgrat la derrota del Barça, Estiarte ha deixat clar que “al Pep li va agradar molt el Barça, tot i que va passar el que va passar”. El mateix ajudant de Guardiola explica que “tothom sap com és la Champions” i que “pots dominar i merèixer la victòria, però també et poden fer un gol d’estratègia”.

El penal sobre Dembélé també va ser “claríssim” per a Estiarte

També són interessants altres consideracions de Manel Estiarte en referència a aquest partit entre el Bayern de Munic i el Futbol Club Barcelona. En aquesta entrevista, l’assistent de Guardiola assegura que a tots dos els va semblar molt interessant la forma amb la qual el Barça “es va presentar al camp, com va començar el partit i com el va portar”. A més a més, també ha opinat respecte a la jugada més polèmica del partit, un penal no assenyalat sobre Ousmane Dembélé a les acaballes de la primera part, el qual ha definit com a “claríssim”.



Més notícies
Raphinha, durant un partit | Europa Press
Relat colpidor de la duríssima infantesa de Raphinha al Brasil
Notícia: Relat colpidor de la duríssima infantesa de Raphinha al Brasil
Comparteix
Al davanter del Barça li ha costat moltíssim arribar on és ara
Un aficionat sosté en el Camp Nou una bandera del Barça amb la cara de Gavi | Gabriel Izcovich Bronstein
El barcelonisme continua adorant els bons nens
Notícia: El barcelonisme continua adorant els bons nens
Comparteix
La gran afluència de públic a l'acte de renovació de Gavi al Camp Nou denota que l'andalús és un dels jugadors més estimats
Gavi, jugador del Barça | Gabriel Izcovich Bronstein
La tendresa de Gavi a l’hora de recordar la seva etapa a La Masia
Notícia: La tendresa de Gavi a l’hora de recordar la seva etapa a La Masia
Comparteix
El jugador del Barça denota molta humilitat i fa al·lusió, en l'acte de renovació, als qui l'han cuidat a l'acadèmia culer
Joan Laporta, president del Barça, i Gavi, jugador del mateix | Gabriel Izcovich Bronstein
Joan Laporta i la passió desfermada a l’acte de renovació de Gavi
Notícia: Joan Laporta i la passió desfermada a l’acte de renovació de Gavi
Comparteix
El Barça renova el jove talent en un acte multitudinari al Camp Nou i el president destaca el compromís dels assistents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa