Món Esport
Joan Laporta i la passió desfermada a l’acte de renovació de Gavi

El Futbol Club Barcelona ha celebrat aquest dijous un gran acte de renovació del jove talent de l’equip del primer equip Gavi. Malgrat tenir només 18 anys i malgrat que sigui una renovació i no un fitxatge, l’andalús, que allarga el seu vincle fins 2026 i rep el seu primer contracte com a professional, ha arreplegat al Camp Nou centenars d’aficionats i aficionades que ja fa temps que tenen molta estima pel jugador. En tot moment li han cantat cançons, i fins i tot hi havia qui duia pancartes o banderes amb frases cap a ell o amb la figura del seu rostre. Molta passió, que ha estat personificada pel president culer i líder passional del barcelonisme, Joan Laporta.

El passional discurs de Joan Laporta

Laporta ha acompanyat Gavi a la gespa. Després que tots dos rubriquessin la signatura al contracte i que el migcampista signés la seva pancarta perquè la subhasti la Fundació Barça, el president ha agafat el micròfon i ha demostrat l’estima que té a Gavi. “Avui és un dia històric!”, ha celebrat, abans de valorar que “ens està mirant el present immediat, i també el futur del Barça. Penseu que Gavi, a qui vull agrair per la renovació, és paradigma de talent i d’esforç”.

“És paradigma d’un jugador que en arribar, els deia a ell i la seva família mentre firmàvem el contracte que, quan era petit, aquí a Can Barça, hi havia gent que deia “aquest jugador hi va. El Gavi és dels jugadors que hi va més”. I crec que aquest esperit que es reflecteix en el que estem veient avui”, ha afegit.

A continuació, el president ha valorat el el paper l’afició, que ha acudit en massa al Camp Nou: “Un dia entre setmana, per la tarda. Una renovació d’un gran talent. Però a més, heu tingut el compromís, vosaltres [l’afició], de venir aquí. És un dia molt feliç per al Barça, és un dia molt feliç per al Gavi, i també per a tots els culers”. Després, Laporta ha agraït, “a més del Gavi, la seva família, i un especial agraiment a l’Iván de la Peña [exfutbolista culer, i el seu representant].

I és que “quan el Gavi estava a Sevilla, De la Peña tenia moltes propostes. Ell ja va voler venir al Barça, però De la Peña el va animar a fer-ho. Un aplaudiment!”. Laporta, màxim artífex del resorgiment de la il·lusió barcelonista, també ha agraït “als qui han treballat per part del club perquè es fes aquesta renovació. Mateu Alemany, Jordi Cruyff, Rafa Yuste, Fran Carbó… tots. Us felicito. Perquè insisteixo: és un dia molt emotiu, i a més a més és històric per al Barça. Perquè estem renovant present immediat i futur. Gràcies, companys de junta directiva. Gràcies Eduard Romeu, també. Ho hem aconseguit. Visca el Barça, i visca Gavi!“.



Més notícies
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El Barça anuncia la renovació de Gavi fins a 2026
Notícia: El Barça anuncia la renovació de Gavi fins a 2026
Comparteix
La clàusula de rescissió del futbolista ha quedat fixada en 1.000 milions d'euros
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Gavi, nominat a un prestigiós premi europeu
Notícia: Gavi, nominat a un prestigiós premi europeu
Comparteix
El jugador del Barça aspira a guanyar el Trofeu Kopa, que premia al millor jugador sub-21 de la temporada
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El motiu pel qual Gavi encara no ha renovat amb el Barça
Notícia: El motiu pel qual Gavi encara no ha renovat amb el Barça
Comparteix
El club revela les seves intencions amb el jove talent andalús
Gavi, el día de su debut con la selección española absoluta
SEFÚTBOL
6/10/2021
Gavi trenca un rècord de gairebé cent anys d’història
Notícia: Gavi trenca un rècord de gairebé cent anys d’història
Comparteix
S'ha convertit en el jugador més jove en debutar amb la selecció espanyola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa