Món Esport
El Barça anuncia la renovació de Gavi fins a 2026
agraph -->

El Futbol Club Barcelona ha anunciat la renovació del migcampista Pablo Páez Gavira, més conegut com a Gavi, fins al dia 30 de juny de 2026. El seu contracte finalitzava en acabar aquesta temporada 2022-2023, així que per al Barça era prioritari aconseguir l’allargament del vincle entre el jugador i el club. Com ha passat amb altres futbolistes joves, com ara Pedri González o Ansu Fati, la seva clàusula de rescissió ha quedat fixada en 1.000 milions d’euros per impedir que cap altre equip se’l pugui endur sense negociar abans amb el Barça.

Feia temps que el Barça i Gavi havien arribat a un acord per renovar el seu contracte. Tanmateix, un problema legal i burocràtic ha impedit que es pogués anunciar i fer oficial fins al dia d’avui. Concretament, el fet que Gavi encara fos menor d’edat no permetia que el seu contracte es pogués allargar més de tres anys. Totes dues parts volien signar un acord per quatre temporades, així que s’ha hagut d’esperar fins al seu divuitè aniversari per tancar aquesta renovació. Va convertir-se en major d’edat el dia cinc d’agost, però en aquell moment el Barça estava molt més concentrat en el mercat de fitxatges. Un cop tancada la plantilla per a la temporada 2022-2023 i amb la marxa de Miralem Pjanic que ha acabat d’alliberar massa salarial, s’ha pogut signar la renovació de Gavi sense problemes.

La renovació de Gavi amb el Barça s’escenificarà amb un acte al Camp Nou

Aquesta renovació s’escenificarà en un acte obert al públic al Camp Nou. Aquest dijous quinze de setembre, a les sis de la tarda, Gavi i el president del Barça, Joan Laporta, signaran el seu contracte a la gespa de l’estadi blaugrana. Posteriorment, dedicaran uns parlaments a tots els aficionats que s’hi desplacin. L’acte és obert a tothom, però s’han d’adquirir entrades prèviament al web del club o a les taquilles del Camp Nou. Es podrà accedir a les graderies des de les cinc de la tarda.



Més notícies
Neuer celebra una ocasió fallada pel Barça | FC Bayern
El Barça ja sap què falta per guanyar en les grans nits europees
Notícia: El Barça ja sap què falta per guanyar en les grans nits europees
Comparteix
L'equip de Xavi Hernández cau de peus contra la seva bèstia negra i aprèn de cara al futur
Xavi Hernández, a l'Allianz Arena | FC Barcelona
Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi
Notícia: Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi
Comparteix
L'entrenador català ha marxat enfadat de l'Allianz Arena després de perdre el segon partit de la fase de grups de la Champions
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern | FC Barcelona
Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Notícia: Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Comparteix
Els blaugranes han estat superiors als bavaresos, però els alemanys s'han imposat a la segona jornada de la fase de grups de la Champions
Antoine Griezmann, jugador de l'Atlètic de Madrid | Europa Press
Barça i Atlètic troben una via per solucionar el cas Griezmann
Notícia: Barça i Atlètic troben una via per solucionar el cas Griezmann
Comparteix
Tots dos clubs haurien trobat una solució per acabar amb l'esperpent dels trenta minuts per partit

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa