Món Esport
La tendresa de Gavi a l’hora de recordar la seva etapa a La Masia

Gavi acaba de renovar amb el Futbol Club Barcelona fins 2026. Així, el migcampista rep el seu contracte primer professional. No el tenia fins ara perquè acaba de fer els 18 anys, i per aquell assoliment cal la majoria d’edat. Però per rendiment, fa molt de temps que s’ha guanyat l’afecte del club en forma de la prolongació en qüestió. El jugador va venir de ben petit a Barcelona, per formar-se a La Masia. I en l’acte celebrat al Camp Nou, ha tingut un record molt tendre d’aquella etapa, que demostra la humilitat que raja l’andalús.

Quan Gavi ha agafat el micròfon, després del passional discurs de Laporta, en primera instància ha saludat amb un “bona tarda” i ha agraït tota l’afició barcelonista que s’ha congregat a l’estadi. A continuació, ha admès que “estic molt content amb la renovació. És una cosa que porto somiant des que era petit. Amb la meva família i els representants sempre hem tingut clar que volíem triomfar aquí, i estic molt feliç per aquest dia”.

Els agraïments de Gavi a La Masia

A continuació, el migcampista ha estat qüestionat per com porta el fet de passar de l’equip juvenil del Barça al primer equip tan fugaçment, i aquest ha assegurat que “intento portar-ho amb la màxima naturalitat. A més, a La Masia m’han ajudat molt amb aquest tema. Estic molt agraït. Amb l’staff, l’equip…”. Aquí, doncs, ja ha posat en valor la figura de l’acadèmia de futbol barcelonista, evidenciant que no només està per ensenyar a jugar a aquest esport, sinó també per ensenyar els alumnes a lidiar amb la pressió i amb tot el que comporta jugar al primer equip culer o, com a mínim, en l’elit.

Precisament La Masia ha estat el següent tema que ha tocat: “És quelcom únic. Cal viure-ho allà [per entendre-ho]. I estic molt agraït a tots els seus components: els cuiners, els tutors… tot el que rodeja La Masia. I allà, des de petit sempre m’han ensenyat a treballar i a ser humil”. Doncs per la manera de parlar de Gavi, els seus tutors van encertar i, efectivament, el van ensenyar a ser humil.

És poc usual que un futbolista s’enrecordi dels cuiners o dels tutors que l’han cuidat mentre creixia en una acadèmia de futbol, o almenys que els esmenti en una data tan senyalada com la d’un acte de renovació. De fet, aquesta part del seu parlament ha generat el riure de part dels assistents a l’acte, com a conseqüència de la tendresa esmentada.

Finalment, la presentadora ha tingut en compte que el proper rival del Barça, l’Elx, és el conjunt que ha rebut el primer gol de Gavi com a professional. Va ser el curs passat, al Camp Nou, en una jugada meravellosa. Ara, el jugador ha reconegut que “tinc molts bons records d’aquell dia. És un dels somnis que he tingut des que vaig arribar. Celebrar un gol amb l’afició del millor equip del món”.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça, i Gavi, jugador del mateix | Gabriel Izcovich Bronstein
Joan Laporta i la passió desfermada a l’acte de renovació de Gavi
Notícia: Joan Laporta i la passió desfermada a l’acte de renovació de Gavi
Comparteix
El Barça renova el jove talent en un acte multitudinari al Camp Nou i el president destaca el compromís dels assistents
Pablo Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El Barça anuncia la renovació de Gavi fins a 2026
Notícia: El Barça anuncia la renovació de Gavi fins a 2026
Comparteix
La clàusula de rescissió del futbolista ha quedat fixada en 1.000 milions d'euros
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
Gavi, nominat a un prestigiós premi europeu
Notícia: Gavi, nominat a un prestigiós premi europeu
Comparteix
El jugador del Barça aspira a guanyar el Trofeu Kopa, que premia al millor jugador sub-21 de la temporada
Gavi, jugador del Barça | Europa Press
El motiu pel qual Gavi encara no ha renovat amb el Barça
Notícia: El motiu pel qual Gavi encara no ha renovat amb el Barça
Comparteix
El club revela les seves intencions amb el jove talent andalús

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa