Món Esport
L’enèsima traïció de Neymar al Barça

Després d’un inici complicat al Reial Madrid, ja fa una temporada i escaig que Vinicius està brillant. Heroi en la darrera final de la UEFA Champions League, està pletòric en termes de futbol. I això s’ha traspassat al seu estat anímic. Tant és així, que darrerament acostuma a celebrar els gols ballant, també fent gala a la passió brasilera. I això ha generat un debat a les xarxes socials, als mitjans de comunicació i fins i tot entre els futbolistes.

Un debat, perquè mentre que hi ha gent a qui li sembla bé això, també hi ha detractors. Un dels membres del primer grup és el futbolista dl’exfutbolista del Paris Saint-Germain Neymar Jr, que va sortir molt malament del Futbol Club Barcelona. El davanter ha donat suport al seu company de selecció, tot fent una piulada amb el text “balla, Vini”. És, doncs, un gest interpretable a favor del Madrid i, alhora, en contra del Barça. De fet, en la piulada en qüestió ha rebut respostes d’usuaris culers (i matalassers) detractors, així com de madridistes a favor.

D’altra banda, un altre futbolista que s’ha posicionat públicament a favor d’aquestes celebracions de Vinicius és el blaugrana i també brasiler Raphinha. En una història publicada al seu compte d’Instagram, l’exjugador del Leeds ha compartit una imatge del madridista amb la samarreta canarinha i ballant, tot escrivint, en portuguès, “Vull veure dansa. Vull veure alegria”.

La resposta de Koke, jugador de l’Atlètic, que ho ha intensificat tot

I com s’ha generat aquest debat? D’on prové? Si bé no ha estat qui l’ha creat, qui l’ha eixamplat ha sigut el jugador de l’Atlètic de Madrid Koke Resurrección. El migcampista, que acaba d’assolir el rècord de ser el jugador amb més partits disputats amb la samarreta dels matalassers, ha estat preguntat per una possible celebració de Vinicius al derbi que Atlètic i Madrid disputaran aquest diumenge a l’estadi dels primers.

I el jugador ha assegurat que “si al final marca un gol i decideix ballar, és el que ha volgut fer. Si ho entendria o no? Cadascú té la seva manera de ser i celebra els gols com vol. Hi hauria embolic segur, el més normal“. Això ha estat molt mal interpretat per l’afició blanca i, com s’ha esmentat, ha generat que diversos jugadors surtin en defensa del protagonista.



Més notícies
Neymar i Mbappé celebren un gol amb el PSG | Europa Press
Noves imatges demostren la forta tensió entre Neymar i Mbappé al PSG
Notícia: Noves imatges demostren la forta tensió entre Neymar i Mbappé al PSG
Comparteix
Han estat els protagonistes positius i negatius de la victòria del seu equip contra la Juventus a la Champions
Neymar i Mbappé, jugadors del PSG | Europa Press
Esclata la guerra al PSG entre Mbappé i Neymar
Notícia: Esclata la guerra al PSG entre Mbappé i Neymar
Comparteix
El francès deixa una imatge gens professional en un partit i el brasiler s'escalfa a les xarxes socials
Neymar, jugador del PSG | @neymarjr
Neymar es burla d’un excompany seu que va criticar el seu rendiment al PSG
Notícia: Neymar es burla d’un excompany seu que va criticar el seu rendiment al PSG
Comparteix
Thomas Meunier, ara al Dortmund, havia opinat que el brasiler "ha perdut la seva màgia a París"
Leo Messi i Neymar Jr., jugadors del PSG | Europa Press
Messi i Neymar donen una gran sorpresa al PSG
Notícia: Messi i Neymar donen una gran sorpresa al PSG
Comparteix
L'argentí i el brasiler han escurçat les seves vacances en un moment vital per a l'equip francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa