Món Esport
El Barça es pronuncia públicament sobre Lewandowski i Frenkie de Jong

Jordi Cruyff, actual director de l’Àrea Internacional del Futbol Club Barcelona i futur secretari tècnic de l’entitat blaugrana, ha donat pistes sobre el pròxim mercat de fitxatges del Barça. Concretament, s’ha pronunciat sobre dos noms: el davanter polonès Robert Lewandowski i el migcampista neerlandès Frenkie de Jong. El primer té opcions de convertir-se en nou jugador blaugrana a partir del pròxim mes de juliol, mentre que el segon podria fer el camí invers i deixar el club on va arribar l’estiu de l’any 2019.

El fitxatge de Robert Lewandowski, una opció real

Respecte a Lewandowski, Cruyff, de la mateixa manera que ja va fer Joan Laporta fa pocs dies de forma informal, ha confirmat que el Barça està interessat en el davanter polonès. Ha dit el següent: “Dependrà de què ens deixin fer al mercat, abans hem de tenir clar de quin fair play disposem. Hem de trobar un equilibri a la plantilla en tots els sentits. Al Barça sovint oblidem que, per tal que un crac funcioni, els altres li han de permetre. Hem d’aconseguir que l’entrenador tingui un maldecap cada cap de setmana perquè deixa algun jugador fora de l’equip”. Ara bé, tampoc no s’ha volgut esplaiar gaire més, perquè ha recordat que Lewandowski “té contracte amb el Bayern de Munic” i “és millor no encarir els futbolistes”. Tot i això, ha acabat les seves declaracions amb un missatge d’optimisme: “Somiar és gratis”.

Jordi Cruyff no descarta la venda de Frenkie de Jong

D’altra banda, també ha parlat de Frenkie de Jong, que s’ha convertit en un dels noms que darrerament està sonant moltíssim com a possible venda del Barça en el pròxim mercat de fitxatges. Segons diversos mitjans de comunicació, el club blaugrana hauria rebut moltes ofertes per ell per part de diversos equips grans d’Europa, cosa que li ha obert la porta de bat a bat. Jordi Cruyff ha estat poc taxatiu pel que fa a De Jong i no ha desmentit totes aquestes informacions: “Darrerament rep moltes crítiques, però és un jugador molt ben valorat, tant al club com al món del futbol. Ara no és el moment de parlar-ne. Ens estem jugant la classificació per a la Champions de la temporada vinent i hem de complir els objectius mínims que ens hem marcat”.



Més notícies
Nasser Al-Khelaïfi, president del Paris Saint-Germain | Europa Press
El PSG pretén tornar a pescar en la plantilla del Barça
Notícia: El PSG pretén tornar a pescar en la plantilla del Barça
Comparteix
L'entitat francesa necessitaria fitxar dos migcampistes per a la temporada vinent
Alessio Romagnoli, jugador del Milan | Europa Press
Apareix un nom molt sorprenent com a possible fitxatge del Barça
Notícia: Apareix un nom molt sorprenent com a possible fitxatge del Barça
Comparteix
El Barça estaria interessat en el fitxatge del defensa central italià Alessio Romagnoli
Robert Lewandowski, davanter del Bayern de Munic | Europa Press
El fitxatge de Lewandowski pel Barça, cada cop més clar
Notícia: El fitxatge de Lewandowski pel Barça, cada cop més clar
Comparteix
L'agent del davanter polonès demanarà la seva sortida al Bayern de forma formal
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Ofereixen al Barça dos jugadors a canvi de Frenkie de Jong
Notícia: Ofereixen al Barça dos jugadors a canvi de Frenkie de Jong
Comparteix
El neerlandès podria aterrar al Manchester United, i retrobar-se amb l'entrenador Erik ten Hag, mentre que Marcus Rashford i Alex Telles enfilarien cap a Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa