Món Esport
Ofereixen al Barça dos jugadors a canvi de Frenkie de Jong

Frenkie de Jong no està complint les expectatives generades en la seva arribada al Futbol Club Barcelona. Això, unit a una altra circumstància, podria provocar el seu adéu l’estiu vinent. Resulta que el Manchester United ha tingut una nova temporada decebedora. L’equip anglès acabarà el curs en blanc i, en aquest sentit, ja treballa en una renovació en diferents àrees. Una d’aquestes és la tècnica: l’entrenador per a la temporada vinent serà Erik ten Hag, l’actual de l’Ajax. Dins del camp, els seus dirigents també pretenen fer fitxatges importants. I un d’aquests podria ser, precisament, de Jong. Cal recordar que quan s’ha sentit més còmode el neerlandès ha sigut quan el mateix ten Hag va entrenar-lo a l’Ajax. I com que de Jong té un valor elevat, els red devils oferirien, segons la BBC, dos futbolistes a canvi: Marcus Rashford i Alex Telles.

Marcus Rashford: un possible substitut d’Ousmane Dembélé

Rashford és un davanter versàtil, que acostuma a exercir com a extrem dret. Per tant, seria una bona opció en cas que Ousmane Dembélé marxés i/o que finalment Adama Traoré no continués en la disciplina blaugrana. El jugador anglès està completant el seu curs amb els red devils. Té 24 anys i ha tingut bons cursos en l’elit. Sense anar més lluny, la temporada passada va ajudar molt el seu equip, en anotar 21 gols i 12 assistències en 57 partits, vitals per assolir els subcampionats a la UEFA Europa League i a la Premier League. És una figura important en la selecció d’Anglaterra.

Alex Telles: un possible bon suplent de Jordi Alba

Per la seva banda, Alex Telles és un lateral esquerre brasiler, amb una bona trajectòria en el futbol europeu. Està completant el seu segon curs al United, després d’haver-ne fet quatre al Porto, un a l’Inter de Milà i dos al Galatasaray. Té 29 anys, i podria ser un suplent de garanties de Jordi Alba.

La situació de Frenkie de Jong al Barça

I què passa amb Frenkie de Jong? El neerlandès està tenint una temporada força decebedora. El jugador del Futbol Club Barcelona estava cridat a ser el migcampista de referència de l’equip culer en la seva arribada a Catalunya fa quasi tres anys, però mai no ha aconseguit una continuïtat necessària en l’elit, i els seus bons partits es compten amb comptagotes.

Pedri González l’ha superat àmpliament els darrers cursos, i ja fins i tot Gavi l’ha relegat, en diverses ocasions, a la banqueta en cites importants. Aquesta circumstància, unida a l’interès del Manchester United pel neerlandès, podria provocar que marxés a les files dels red devils a canvi de dos jugadors i un preu de traspàs. Això sí, recentment Jordi Cruyff, el director de scouting internacional del club blaugrana, ha manifestat que el jugador és intransferible. Però el mercat de fitxatges és llarg i els directius acostumen a jugar partides d’escacs amb les seves declaracions. Caldrà veure què passa les setmanes vinents.



Més notícies
Els jugadors del Barça, abans del partit contra el Rayo | FC Barcelona
El gran assenyalat de la derrota històrica del Barça al Camp Nou
Notícia: El gran assenyalat de la derrota històrica del Barça al Camp Nou
Comparteix
No se salva l'actuació de gairebé cap jugador blaugrana en el partit contra el Rayo
Joan Laporta, a Montserrat | FC Barcelona
Laporta revela què ha demanat a la Moreneta en la seva visita a Montserrat
Notícia: Laporta revela què ha demanat a la Moreneta en la seva visita a Montserrat
Comparteix
La junta directiva del Futbol Club Barcelona s'ha reunit al monestir en una assemblea ordinària

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa