Món Esport
Apareix un nom molt sorprenent com a possible fitxatge del Barça

El Futbol Club Barcelona estaria negociant amb el defensa central italià Alessio Romagnoli per tal d’incorporar-lo de cara a la temporada vinent. Així ho explica el diari As, que assegura que el director de l’Àrea de Futbol blaugrana, Mateu Alemany, estaria portant personalment aquest cas. Romagnoli, de vint-i-set anys i actual jugador del Milan, finalitza contracte el pròxim mes de juny, així que arribaria de forma gratuïta. El seu valor de mercat és de vint milions d’euros, així que el Barça podria aprofitar el fet que acabi contracte per executar una operació que seria molt positiva en termes econòmics.

Alessio Romagnoli, l’enèsim defensa central

Ara bé, no deixa de ser un nom molt sorprenent, ja que el Barça ja ha tancat el fitxatge d’Andreas Christensen, defensa central danès del Chelsea, qui també arribarà de forma gratuïta. Així doncs, el club blaugrana estaria incorporant dos jugadors per a l’eix de la defensa, quan ja hi ha peces molt fixes com Ronald Araujo, que acaba de renovar, Eric Garcia, que és una aposta de present i de futur, i Gerard Piqué. Això, doncs, podria indicar que el Barça és conscient que la retirada de Piqué és molt a prop i que per això necessita un relleu.

D’altra banda, el fet que el Barça estigui buscant un nou central indica que els tres que estan a la rampa de sortida, Clément Lenglet, Samuel Umtiti i Óscar Mingueza, tenen la porta més oberta que mai. Tots ells tenen contracte vigent amb l’entitat blaugrana, però a la vegada són conscients que els serà molt difícil tenir minuts, ja que actualment tampoc no n’estan tenint, així que podrien accedir a acceptar una sortida. Això, a més a més, serviria per alleugerir la massa salarial, cosa que és un dels grans objectius del Barça de cara a l’estiu vinent.



Més notícies
Robert Lewandowski, davanter del Bayern de Munic | Europa Press
El fitxatge de Lewandowski pel Barça, cada cop més clar
Notícia: El fitxatge de Lewandowski pel Barça, cada cop més clar
Comparteix
L'agent del davanter polonès demanarà la seva sortida al Bayern de forma formal
Joan Laporta, a Montserrat | FC Barcelona
Laporta revela què ha demanat a la Moreneta en la seva visita a Montserrat
Notícia: Laporta revela què ha demanat a la Moreneta en la seva visita a Montserrat
Comparteix
La junta directiva del Futbol Club Barcelona s'ha reunit al monestir en una assemblea ordinària
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Ofereixen al Barça dos jugadors a canvi de Frenkie de Jong
Notícia: Ofereixen al Barça dos jugadors a canvi de Frenkie de Jong
Comparteix
El neerlandès podria aterrar al Manchester United, i retrobar-se amb l'entrenador Erik ten Hag, mentre que Marcus Rashford i Alex Telles enfilarien cap a Barcelona
Ronald Araujo, defensa central del Barça | Europa Press
Ronald Araujo renova amb el Barça fins a 2026
Notícia: Ronald Araujo renova amb el Barça fins a 2026
Comparteix
El club ha anunciat la renovació del futbolista uruguaià, que s'escenificarà el divendres 29 d'abril

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa