Món Esport
El fitxatge de Lewandowski pel Barça, cada cop més clar

El davanter polonès Robert Lewandowski estaria més a prop que mai de concretar el seu fitxatge pel Futbol Club Barcelona l’estiu vinent. Segons informa el diari alemany Bild, el Bayern de Munic es reuneix avui amb el representant del jugador, Pini Zahavi, i rebrà una petició formal per abandonar el club, a la vegada que també se li presentarà, directament, l’oferta del Barça. Lewandowski consideraria que la seva etapa a Baviera ha acabat i que, tenint en compte els seus èxits a l’equip, s’ha guanyat el dret que el deixin marxar.

El Bayern busca substitut a Lewandowski

A més a més, el diari Bild també assegura que el Bayern de Munic ja està treballant en l’arribada del substitut de Lewandowski. Ja hi ha un nom sobre la taula, que és el del davanter francès Sébastien Haller. Actualment juga a l’Ajax d’Amsterdam, però ja ha passat per la Bundesliga, ja que va vestir la samarreta de l’Eintracht de Frankfurt. Té vint-i-set anys i es troba en un dels millors moments de la seva carrera. Aquest curs ha marcat fins a trenta-tres gols i ha repartit nou assistències. Només va disputar vuit partits a la UEFA Champions League, però, tot i això, encara és un dels màxims golejadors de la competició.

Les opcions del Barça de fitxar Lewandowski

Pel que fa a l’arribada de Lewandowski al Barça, el gran problema serà encaixar-lo en els límits de la massa salarial de l’entitat blaugrana. Actualment cobra uns vint-i-tres milions d’euros bruts i, tot i que ben segur que es rebaixaria el sou tenint en compte que ja fitxaria amb trenta-quatre anys, no deixaria de ser un dels jugadors més ben pagats del club culer. Si no hi ha sortides significatives i si no es tanca l’acord amb CVC, serà del tot impossible que Lewandowski pugui ser inscrit.

Si tot acaba sortint bé i el davanter polonès es converteix en blaugrana, el Barça haurà incorporat un futbolista de garanties. Malgrat que ja es troba en una fase molt avançada de la seva carrera, també està vivint un moment molt dolç. És el màxim golejador del futbol europeu d’aquesta temporada amb moltíssima diferència respecte al segon i, si el Bayern de Munic no hagués caigut de forma sorprenent als quarts de final de la Champions a mans del Vila-real, també seria un ferm candidat a la Pilota d’Or.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Joan Laporta hauria provocat una empipada a Alemanya
Notícia: Joan Laporta hauria provocat una empipada a Alemanya
Comparteix
El Bayern de Munic consideraria que el club blaugrana ha mostrat interès en Lewandowski per perjudicar-lo econòmicament
Robert Lewandowski, jugador del Bayern | Europa Press
Sorprenent confessió de Laporta sobre Lewandowski
Notícia: Sorprenent confessió de Laporta sobre Lewandowski
Comparteix
El president del Barça ha obert la porta completament al fitxatge del davanter polonès: "Té possibilitats"
Robert Lewandowski celebra un gol | Europa Press
El Barça ja coneix el preu de Lewandowski i s’endú una gran sorpresa
Notícia: El Barça ja coneix el preu de Lewandowski i s’endú una gran sorpresa
Comparteix
El Bayern de Munic xifra la venda del davanter polonès en quaranta milions d'euros
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Aquesta és l’opinió de Xavi sobre el possible fitxatge de Lewandowski
Notícia: Aquesta és l’opinió de Xavi sobre el possible fitxatge de Lewandowski
Comparteix
"No és moment de parlar de Lewandowski", ha afirmat durant la roda de premsa prèvia a la visita del Frankfurt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa