Món Esport
Sorprenent confessió de Laporta sobre Lewandowski

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha obert la porta de bat a bat al fitxatge del davanter polonès Robert Lewandowski. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana ha estat caçat en un vídeo que s’ha publicat a la xarxa social de TikTok on, després de fer-se una fotografia amb un aficionat, li han preguntat per la possible arribada de l’atacant del Bayern de Munic. Sense defugir la resposta, Laporta ha estat molt clar: “Aquest té més possibilitats, sí”. D’aquesta manera, el club, que encara no s’havia pronunciat sobre aquesta operació, ja no es pot amagar: Lewandowski és una opció real.

Cal recordar que el davanter polonès finalitza contracte amb el Bayern de Munic l’estiu de 2023 i no està acceptant cap oferta de renovació del club bavarès. A més a més, la premsa alemanya assegura que ell mateix ha demanat marxar a partir del pròxim mes de juliol i que el Bayern estaria disposat a deixar-lo escapar a canvi d’uns quaranta milions d’euros. A la vegada, però, els dirigents de l’equip alemany defensen de cara a la galeria que estan molt tranquils amb el futur de Lewandowski i que la temporada vinent jugarà a Munic, així que podria ser que marxés gratuïtament l’any 2023.

Robert Lewandowski, el millor golejador del món

Robert Lewandowski és un dels millors davanters del món. De fet, actualment és el màxim golejador del futbol europeu, a molta distància del segon. Malgrat que ja té trenta-tres anys, es troba en un dels moments més dolços de la seva carrera des de fa unes dues temporades. És més, l’any 2020 no guanya la Pilota d’Or, ja que la pandèmia del coronavirus provoca que el trofeu quedi desert, però, liderant el Bayern de Munic a la conquesta del sextet, hi ha un consens general que és el clar mereixedor d’aquest guardó.



Més notícies
Robert Lewandowski celebra un gol | Europa Press
El Barça ja coneix el preu de Lewandowski i s’endú una gran sorpresa
Notícia: El Barça ja coneix el preu de Lewandowski i s’endú una gran sorpresa
Comparteix
El Bayern de Munic xifra la venda del davanter polonès en quaranta milions d'euros
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Aquesta és l’opinió de Xavi sobre el possible fitxatge de Lewandowski
Notícia: Aquesta és l’opinió de Xavi sobre el possible fitxatge de Lewandowski
Comparteix
"No és moment de parlar de Lewandowski", ha afirmat durant la roda de premsa prèvia a la visita del Frankfurt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa