Món Esport
El discurs postclàssic de Joan Laporta que posa la pell de gallina

A can Barça es torna a respirar amor. I així ho evidencia el grandiós discurs que Joan Laporta va regalar als seus futbolistes i al cos tècnic després d’un dels partits més esperançadors dels últims temps. El president del Futbol Club Barcelona va baixar al vestuari en els compassos posteriors a l’eliminació de la Supercopa a costa del Reial Madrid i, amb un to propi d’un emperador, va començar exclamant que “tots els culers estem més orgullosos que mai de ser del Barça” i va assegurar que “aquest és el camí”.

Joan Laporta va acabar satisfet amb el que va viure a l’estadi King Fahd de Riad: “Heu donat la cara en tot moment! Heu mostrat talent, orgull i capacitat de superar-vos a vosaltres mateixos. Heu estat valents”, comentava Laporta, agraït amb l’esforç dels futbolistes i recordant a l’entrenador, Xavi Hernández, que “ho hem tingut: només falta que comencem a guanyar i estic segur que aquest és el camí i que ho aconseguirem”.

El president del Barça, que en el seu anterior mandat ja va aixecar un equip també en runes, no ha parat de repetir la paraula orgull durant el minut que ha durat el seu discurs. Els futbolistes, mentrestant, l’escoltaven de la mateixa manera que els soldats escolten el seu coronel. Amb la mateixa admiració i el mateix respecte. Al final, Laporta s’ha fos en una abraçada amb Xavi, entre els aplaudiments dels presents.

La passió amb la qual Joan Laporta està treballant en el seu segon mandat -i que sempre l’ha caracteritzat- contrasta amb el distanciament i la fredor que Josep Maria Bartomeu va establir paulatinament amb la plantilla el darrer lustre. Laporta és conscient que els triomfs comencen en un mateix i no esperant que els futbolistes ho facin tot. I sap que l’optimisme és la clau per tornar-ho a fer. Aquest discurs que posa la pell de gallina arriba dies després que el president demanés al món del futbol que es prepari “perquè hem tornat”. A Can Barça s’han deixat els conflictes enrere i, a l’espera de títols, ha tornat l’harmonia.



Més notícies
Els futbolistes del Barça celebren el primer gol anotat al clàssic | FC Barcelona
El gran triomfador i el gran assenyalat del Barça després del clàssic
Notícia: El gran triomfador i el gran assenyalat del Barça després del clàssic
Comparteix
Mentre Pedri ha retornat per la porta més gran, un decebedor Frenkie de Jong demana a crits la suplència
Laporta i Guardiola, en arxiu | EFE
Guardiola podria impedir el fitxatge més desitjat de Laporta
Notícia: Guardiola podria impedir el fitxatge més desitjat de Laporta
Comparteix
El Manchester City entra a la subhasta per Erling Haaland
Álvaro Morata, jugador de la Juventus | Europa Press
El Barça reactiva l’operació Morata i ofereix un jugador a canvi
Notícia: El Barça reactiva l’operació Morata i ofereix un jugador a canvi
Comparteix
Les darreres actuacions de Memphis Depay no han convençut Xavi i la Juventus està interessada en ell

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ferran a gener 13, 2022 | 18:19
    Ferran gener 13, 2022 | 18:19
    Sabe y actúa como un verdadero líder

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa