Món Esport
El Barça reactiva l’operació Morata i ofereix un jugador a canvi

Álvaro Morata torna a rondar l’òrbita del Futbol Club Barcelona. El davanter madrileny, propietat de l’Atlètic de Madrid i cedit a la Juventus de Torí fins al final d’aquesta temporada, ja va estar a punt d’aterrar al Camp Nou a inicis de gener, però el seu entrenador, l’italià Massimiliano Allegri, li va tancar la porta de sortida, ja que no tenia cap atacant per reemplaçar-lo. Ara, però, el Barça estaria intentant reactivar aquesta operació a partir d’un intercanvi de cromos, segons informa el diari Sport.

D’aquesta manera, el davanter neerlandès Memphis Depay seria l’escollit per ocupar la plaça que Morata deixés lliure al club bianconeri. Si bé la seva arribada al Barça va ser fulgurant i va triomfar, el seu rendiment ha anat baixant de forma considerable i amb Xavi Hernández a la banqueta fins i tot ha perdut la titularitat. Així doncs, Memphis, que pot ocupar diverses posicions en atac, podria ser el substitut de Morata, però també de Federico Chiesa, que ha marxat de la Juventus per anar al Chelsea, cosa que permetria que el madrileny vingués a Barcelona.

De fet, l’Atlètic de Madrid ja havia accedit a aquest acord amb l’entitat blaugrana i el jugador també hi estava d’acord, però va ser el club italià que es va fer enrere a última hora per petició d’Allegri. Si aquesta nova proposta canvia les coses, el fitxatge es podria tancar durant els pròxims dies. Cal tenir en compte que les baixes de Philippe Coutinho i Yusuf Demir han alleugerit la massa salarial, cosa que també ha fet, sobretot, la renovació amb reducció de sou de Samuel Umtiti. Així doncs, el Barça té ara la possibilitat d’incorporar nous futbolistes i Morata és la demanda de Xavi des de ja fa dies.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Dembélé pren la decisió definitiva sobre el seu futur
Notícia: Dembélé pren la decisió definitiva sobre el seu futur
Comparteix
No només no renovarà, sinó que esperarà al juny per marxar gratuïtament
Yusuf Demir, abans d'un partit | Europa Press
El tercer jugador que abandona el Barça al mercat d’hivern
Notícia: El tercer jugador que abandona el Barça al mercat d’hivern
Comparteix
Després de les marxes de Coutinho i Collado, Yusuf Demir tornarà al Rapid de Viena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa