Món Esport
El tercer jugador que abandona el Barça al mercat d’hivern

Yusuf Demir és el tercer nom de l’operació sortida al mercat d’hivern del Futbol Club Barcelona. El davanter austríac d’origen turc torna al Rapid de Viena després de no haver aconseguit fer-se un lloc al primer equip masculí blaugrana. L’entitat blaugrana ha explicat que els dos clubs “han arribat a un acord per finalitzar la cessió del jugador” i també ha agraït la contribució de Demir durant el mig any que ha estat culer.

Amb només 18 anys, el davanter austríac era una aposta de futur del club blaugrana. La idea era que comencés jugant al filial, però la gran quantitat de baixes a l’inici de la temporada va fer que debutés ràpidament amb el primer equip. Ronald Koeman va confiar en ell, però va demostrar de seguida que no tenia el nivell requerit. Xavi Hernández l’ha intentat utilitzar en alguna ocasió, però sempre amb el mateix resultat.

Al Barça no li ha tremolat la mà a l’hora d’enviar-lo de tornada a Àustria, ja que, amb nou partits i cap gol com a culer, si en disputava un més, passava a convertir-se en fitxatge de cop i volta i l’entitat blaugrana havia de pagar 10 milions d’euros al Rapid de Viena, que fins ara l’havia cedit. Així doncs, el club ha fet entendre al jugador que si es quedava fins al final de temporada, cosa que podia fer per contracte, no jugaria ni un minut més.

Yusuf Demir és el tercer jugador que abandona el Barça aquest hivern. Els primers en fer-ho van ser Philippe Coutinho i Àlex Collado, tots dos en forma de cessió. Aquestes tres marxes, justament amb la renovació a la baixa de Samuel Umtiti, han permès la inscripció de Ferran Torres i molt probablement també faran possible l’arribada d’un nou fitxatge, que hauria de ser un davanter centre amb gol.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Dembélé pren la decisió definitiva sobre el seu futur
Notícia: Dembélé pren la decisió definitiva sobre el seu futur
Comparteix
No només no renovarà, sinó que esperarà al juny per marxar gratuïtament
Dani Alves, al videojoc FIFA 22 | Electronic Arts Sports
La surrealista cara de Dani Alves en el videojoc de futbol més important
Notícia: La surrealista cara de Dani Alves en el videojoc de futbol més important
Comparteix
El personatge que ha creat el FIFA 22 no té res a veure amb la seva imatge real

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa