Món Esport
La surrealista cara de Dani Alves en el videojoc de futbol més important

Com un ou a una castanya. No hi ha millor manera de definir la semblança que hi ha entre el personatge que el videojoc FIFA 22 ha creat de Dani Alves i la seva imatge real. Des del moment en què el jugador ha debutat amb el Futbol Club Barcelona, el joc més important d’aquest esport i un dels més exitosos de tots els que hi ha en termes generals, ha introduït la seva reproducció del lateral dret brasiler entre el seu contingut, però la forma amb què ho ha fet, ha deixat tothom bocabadat.

Imagen
Dani Alves, segons el videojoc FIFA 22 | FIFA 22

Electronic Arts Sports, l’empresa que desenvolupa el FIFA 22, o no hi ha posat gens d’esforç, o ha fet una versió provisional del seu particular Dani Alves, ja que, tenint en compte els centenars de milions de còpies que ven aquest videojoc, sembla estranyíssim que hagin creat una imatge tan poc semblant a la del futbolista del Barça. A més a més, cal tenir en compte que molts dels jugadors que estan creats en aquest joc, sobretot els més famosos, són tan similars a la realitat que fins i tot espanta. En aquest cas, però, ha ocorregut exactament el contrari.

Pel que fa als atributs que han escollit per a Dani Alves, el FIFA ha minvat molt les seves característiques des de la darrera etapa en què va ser al Barça a causa dels anys que han passat. Si en el seu moment va ser un dels jugadors més ràpids del joc, ara no destaca, ni de bon tros, per això. El seu fort es troba en les qualitats tècniques a l’hora de driblar, en la seva agilitat, en les seves passades i en la seva mentalitat guanyadora. Per tant, es pot considerar que, pel que fa als atributs de Dani Alves al FIFA 22, aquests són molt més semblants a la realitat que no pas la cara que li han fet.



Més notícies
Xavi Hernández, a la banqueta del Camp Nou | Europa Press
Pluja de bones notícies al Barça en el moment més oportú
Notícia: Pluja de bones notícies al Barça en el moment més oportú
Comparteix
Fins a cinc jugadors han rebut l'alta mèdica i Ferran Torres ja ha estat inscrit de forma oficial
Sergio Busquets, escalfant abans de l'últim clàssic | Europa Press
Busquets coneix la fórmula per derrotar aquest Madrid
Notícia: Busquets coneix la fórmula per derrotar aquest Madrid
Comparteix
El capità del Barça espera trencar una ratxa nefasta de cinc clàssics seguits sense guanyar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa