Món Esport
Pluja de bones notícies al Barça en el moment més oportú

Tot el que puja, baixa, i si la plaga de lesions que ha estat un autèntic malson per al primer equip masculí del Futbol Club Barcelona des d’inicis de temporada va avançar de forma imparable, també està fent baixada a una bona velocitat. De cop i volta, i just abans de la semifinal de la Supercopa contra el Reial Madrid, el Barça ha notificat cinc altes mèdiques de jugadors importantíssims i la inscripció oficial de Ferran Torres, que s’ha pogut produir després de la cessió de Philippe Coutinho a l’Aston Villa i la renovació a la baixa de Samuel Umtiti. Entre els futbolistes recuperats s’hi troba el mateix Ferran, a la vegada que Ansu Fati, Pedri González, Ronald Araujo i Frenkie de Jong.

D’aquesta manera, Xavi Hernández podrà disposar de cinc jugadors que aquest cap de setmana no van poder ajudar l’equip en el mal partit dels blaugranes contra el Granada. De fet, tres d’ells, Ferran, Ansu i Pedri, encara no havien pogut debutar sota les ordres de l’egarenc aquest curs. A més a més, la recuperació de Ronald Araujo és gairebé un miracle, ja que es va lesionar el dia 5 de gener en el duel del Barça contra el Linares a la Copa, va haver de ser operat de forma imminent de la seva mà, i ha rebut l’alta molt pocs dies després. No hi ha dubte que es tracta d’un jugador fet d’una altra pasta.

L’únic dubte és si totes aquestes bones notícies arriben amb poc temps de maniobra i, per tant, encara no podran tenir un impacte directe sobre el clàssic de Supercopa. Seria estrany que algun d’aquests futbolistes fos titular, si bé Araujo i De Jong venen rodats i, si es troben al 100% físicament, podrien arribar a jugar d’inici. En qualsevol cas, no s’han de descartar minuts per a tots cinc, ja que si estan a la convocatòria, és que estan disponibles.



Més notícies
Sergio Busquets, escalfant abans de l'últim clàssic | Europa Press
Busquets coneix la fórmula per derrotar aquest Madrid
Notícia: Busquets coneix la fórmula per derrotar aquest Madrid
Comparteix
El capità del Barça espera trencar una ratxa nefasta de cinc clàssics seguits sense guanyar
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi es desfà en elogis cap al Madrid abans del clàssic
Notícia: Xavi es desfà en elogis cap al Madrid abans del clàssic
Comparteix
"Són l'equip més en forma de la Lliga", ha reconegut en roda de premsa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer. a gener 12, 2022 | 07:37
    Culer. gener 12, 2022 | 07:37
    Mentre aixó no acabi amb una pluja de gols en contra.......

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa