Món Esport
Xavi es desfà en elogis cap al Madrid abans del clàssic

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia a la semifinal contra el Reial Madrid de la Supercopa, que es disputarà el dimecres 12 de gener a les 20 hores a Riad, capital de l’Aràbia Saudita. De la mateixa manera que fa sempre un dels seus mentors més importants, Pep Guardiola, l’egarenc s’ha desfet en elogis cap al rival, cosa que serveix per destacar la importància que tindria sumar els tres punts: “La classificació de la Lliga diu que actualment són l’equip més en forma. Vinícius i Benzema estan marcant diferències, però a mi m’agradaria destacar tot el grup. Se senten còmodes jugant en bloc baix i fan mal a les transicions”.

Ara bé, Xavi també ha dit que vol que juguin tots els futbolistes del Madrid per “saber exactament on estem”. D’aquesta manera, el tècnic terrassenc creu que aquest duel servirà de termòmetre per veure si s’han fet progressions respecte a l’últim cop que el Barça va jugar contra un dels grans d’Europa i va caure golejat pel Bayern de Munic a l’Allianz Arena. Una victòria contra l’etern rival seria molt important per a l’equip, diu el míster: “Per començar, això ens portaria a una final. A més a més, ens donaria credibilitat i confiança i ens serviria com a punt d’inflexió. Per tant, és una oportunitat tremenda”.

Més enllà d’això, l’egarenc ha subratllat que tots els jugadors convocats tenen possibilitats de jugar, però que no forçarà Pedri González, Ansu Fati o Ferran Torres, que s’han incorporat a la llista in extremis. “No volem perdre més jugadors”, ha deixat clar. D’altra banda, sí que ha deixat entreveure que algun d’ells tindrà minuts i que tots poden “ser importants” en determinats moments de l’encontre.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
L’entorn de Dembélé qüestiona la forma d’entrenar de Xavi
Notícia: L’entorn de Dembélé qüestiona la forma d’entrenar de Xavi
Comparteix
Moussa Sissoko, el seu agent, recorda que tenen en compte la gestió "del dia a dia" i no els diners a l'hora de negociar una renovació
Ferran Torres y Pedri, en una concentración de la Selección Española | Europa Press | Europa Press
Pedri i Ferran donen negatiu i tanquen una comitiva de luxe per al clàssic
Notícia: Pedri i Ferran donen negatiu i tanquen una comitiva de luxe per al clàssic
Comparteix
Tots dos podran viatjar a l'Aràbia Saudita per ajudar l'equip en el partit contra el Madrid de la Supercopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa