Món Esport
Pedri i Ferran donen negatiu i tanquen una comitiva de luxe per al clàssic

Pedri González i Ferran Torres han donat negatiu per Covid-19 en les darreres proves PCR efectuades i s’incorporen a una expedició blaugrana que ja és a la capital de l’Arabia Saudita preparant la semifinal de la Supercopa que disputarà contra el Reial Madrid dimecres vinent. El migcampista canari i el flamant fitxatge blaugrana, doncs, deixen enrere sengles positius i, estant també recuperats de les seves respectives lesions, entren a una convocatòria de Xavi Hernández amb més qualitat que mai.

El tècnic terrassenc comptarà amb dos reforços de luxe: amb un futbolista clau de la plantilla i amb un altre que promet ser-ho. Pedri afronta el seu primer partit amb Xavi a la banqueta. I és que el canari no juga des de l’últim duel europeu de Koeman: va ressentir-se d’una lesió muscular en la contundent desfeta per 3-0 del Barça al camp del Benfica, el passat mes de setembre. Aquesta temporada acumula només quatre partits disputats de 27 possibles.

Per la seva banda, Ferran Torres podria tornar a jugar després de tres mesos havent estat també de baixa. El valencià va fracturar-se el peu dret a les semifinals de la darrera fase final de la Nations League, el dia que va anotar un doblet contra Itàlia. Va ser a principis del mes d’octubre. Podria debutar amb la samarreta blaugrana en un clàssic, disputar el seu cinquè partit contra els blancs i marcar-los gol per primera vegada.

Xavi ha recuperat les peces del puzzle de l’onze de gala que té en ment per disputar partits d’aquesta entitat. Ferran Torres s’afegirà a un atac amb les alternatives d’Ansu Fati, Memphis, Dembélé, Jutglà i Luuk de Jong. Pedri, en canvi, sumarà talent i competirà en un mig del camp al qual han aflorat Nico i Gavi i que compta també amb la veterania de Busquets i les incògnites de Frenkie de Jong i Riqui Puig. Bones notícies per a un Barça que buscarà donar un cop sobre la taula a Riad.



Més notícies
Gerard Piqué, escalfant durant la darrera jornada de Lliga | Europa Press
Piqué intenta posar la por al cos del madridisme abans del clàssic
Notícia: Piqué intenta posar la por al cos del madridisme abans del clàssic
Comparteix
El central blaugrana repassa com arriben blaugranes i madridistes al duel de semifinals de la Supercopa
Araujo i Ansu, durant un partit | Europa Press
Araujo i Ansu, convocats pel clàssic amb un asterisc
Notícia: Araujo i Ansu, convocats pel clàssic amb un asterisc
Comparteix
Ansu Fati torna després de dos mesos de lesió i Araujo no es perdrà ni un partit per l'operació a la mà

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa