Món Esport
Piqué intenta posar la por al cos del madridisme abans del clàssic

El central del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué ha advertit el Reial Madrid en la prèvia del clàssic de semifinals de la Supercopa que “l’escenari respecte a l’últim clàssic ha canviat”. En declaracions a Movistar+, el barceloní ha analitzat com arriben els blancs al partit de dimecres fent memòria d’allò que va passar en el clàssic de la primera volta de la Lliga, quan els d’Ancelotti van guanyar per 1-2 a l’equip entrenat aleshores per Ronald Koeman. “Sabem que tenen molt nivell, però crec que podem fer-los mal. Va ser injust que s’emportessin els tres punts del Camp Nou. A més, no estàvem igual que ara anímicament. Estàvem més tocats. Però l’escenari ha canviat”, ha expressat.

Tot i això, Piqué es mostra prudent davant el notable nivell que ha ofert el Reial Madrid durant la primera part de la temporada. “Mantenen la base que els ha donat molts èxits. Al mig del camp, Casemiro, Kroos i Modrić es coneixen molt bé i aquests anys han donat un rendiment molt alt”, ha recalcat el segon capità del Barça, tot recordant que “a la davantera, Benzema i Vinicius estan superlatius en termes de gols i de joc. Al darrere, són un equip que es replega bé i que se sent còmode estant sense la pilota. Ho basen tot en les transicions de Vinícius o a què els futbolistes del mig del camp s’associïn perquè al final Benzema rebi la pilota i generi la jugada. És un equip que coneixem molt bé”.

Piqué, doncs, opina que serà complicat guanyar la Supercopa, però pensa que els seus arriben en un bon moment. “Estem creixent i soc optimista amb poder competir bé, amb poder arribar a la final”, ha declarat. També ha insistit en l’aspecte psicològic de l’equip, ja que “en la situació en la qual estem, cada victòria dóna molta confiança i això ens fa créixer. Hem començat bé l’any. Afrontarem la Supercopa amb il·lusió i amb ganes de guanyar-la. Fa anys que no la guanyem, i és una de les competicions que millor se’ns ha donat històricament”.



Més notícies
Araujo i Ansu, durant un partit | Europa Press
Araujo i Ansu, convocats pel clàssic amb un asterisc
Notícia: Araujo i Ansu, convocats pel clàssic amb un asterisc
Comparteix
Ansu Fati torna després de dos mesos de lesió i Araujo no es perdrà ni un partit per l'operació a la mà
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué està en ratxa a Twitter i torna a humiliar una figura pública
Notícia: Piqué està en ratxa a Twitter i torna a humiliar una figura pública
Comparteix
El central del Barça ha carregat contra Unai Emery, després que aquest l'hagués atacat gratuïtament

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer. a gener 11, 2022 | 08:51
    Culer. gener 11, 2022 | 08:51
    Si juguem com el darrer partit, els del Madrid ens en clavaran una dotzena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa