Món Esport
Araujo i Ansu, convocats pel clàssic amb un asterisc

Que el primer equip masculí del Futbol Club Barcelona rebi notícies positives des de la infermeria és tota una sorpresa aquesta temporada. Així doncs, els culers poden estar d’enhorabona perquè dos futbolistes molt importants s’han incorporat a la convocatòria per al pròxim partit dels blaugranes, que serà ni més ni menys que contra el Reial Madrid a la semifinal de la Supercopa. Ansu Fati, que va caure lesionat contra el Celta de Vigo a inicis de novembre, torna finalment, mentre que Ronald Araujo, que tot just fa dos dies que s’ha operat de la lesió a la mà que va patir la setmana passada, també entra a la llista. Cal tenir en compte, però, que viatgen a l’Aràbia Saudita, seu de la competició, sense l’alta mèdica, així que encara no se’ls pot donar per disponibles al 100%. És el mateix que succeeix amb Frenkie de Jong, que arrossega una elongació des de fa pocs dies.

Xavi Hernández, però, continua tenint algunes baixes sensibles, com les de Sergi Roberto, Eric Garcia o Martin Braithwaite. És per això que compta amb diversos jugadors del filial, com són els ja molt habituals Nico i Gavi, així com Jutglà, Balde, Abde i el porter suplent Iñaki Peña, que tampoc no sorprenen ningú, mentre que Álvaro Sanz continua tenint la confiança de l’entrenador i viatjarà també a l’Aràbia Saudita. Més enllà d’això, hi ha dos casos a destacar, que són els de Ferran Torres i Pedri González. Tots dos s’han recuperat ja de les seves lesions i el primer acaba de ser inscrit, però actualment són positius per coronavirus i el Barça està esperant una prova negativa d’última hora per saber si els podrà fer viatjar o no. La resta dels noms de la convocatòria són faves comptades.

La convocatòria pel clàssic de Supercopa

Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Dani Alves, Memphis, Ansu Fati, Neto, Lenglet, Luuk de Jong, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Mingueza, Umtiti, Iñaki Peña, Nico, Jutglà, Gavi, Balde, Ez Abde i Álvaro Sanz.

Imagen


Més notícies
Samuel Umtiti, jugador del Barça | Europa Press
El Barça inscriu Ferran Torres gràcies a un gran esforç econòmic d’Umtiti
Notícia: El Barça inscriu Ferran Torres gràcies a un gran esforç econòmic d’Umtiti
Comparteix
El central francès renova fins al 2026, però cobrarà el mateix que havia de cobrar fins al 2023
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué està en ratxa a Twitter i torna a humiliar una figura pública
Notícia: Piqué està en ratxa a Twitter i torna a humiliar una figura pública
Comparteix
El central del Barça ha carregat contra Unai Emery, després que aquest l'hagués atacat gratuïtament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa