Món Esport
L’entorn de Dembélé qüestiona la forma d’entrenar de Xavi

Ousmane Dembélé, extrem dret francès del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, continua generant maldecaps a l’entitat blaugrana. El seu agent, Moussa Sissoko, ha criticat la gestió de Xavi Hernández, el seu entrenador, amb el francès. En declaracions a L’Équipe, el seu representant ha lamentat que l’entrenador culer hagués introduït Dembélé al descans del partit de setzens de final de Copa davant el Linares. “Aquesta gestió esportiva, jugant sense haver entrenat i havent-se recuperat recentment de la Covid-19, és difícil d’entendre”, ha declarat. En aquesta línia, l’agent ha declarat que la renovació “no és una qüestió de diners, sinó de la gestió del dia a dia”.

Una renovació que a hores d’ara continua al congelador. Fets com les paraules de l’agent del futbolista arrabassen la situació, mentre estaria creixent l’interès d’equips com el Chelsea d’un Thomas Tuchel que ja va entrenar Dembélé al Borussia Dortmund, segons informa el diari Sport. A més, l’arribada de Ferran Torres al Barça podria perjudicar la condició d’home indiscutible del francès, tenint en compte que el flamant fitxatge vol jugar a la mateixa posició de Dembélé.

Però a l’altra cara de la moneda d’aquesta situació es troba la confiança que està dipositant en Dembélé Xavi Hernández. Des de la seva presentació com a entrenador del Barça, el terrassenc ha assegurat en diverses ocasions que confia i que compta amb el jugador nascut a Vernon. Tant es així, que Xavi ha fet jugar el campió del món en tots els partits als quals ha estat disponible. Dembélé ho ha jugat tot a l’era Xavi, excepte contra l’Espanyol i davant el Mallorca (a causa d’una lesió a la cuixa i d’un positiu per Covid-19, respectivament).

Dembélé i Xavi, al vestidor del Barça | FC Barcelona
Dembélé i Xavi, al vestidor del Barça | FC Barcelona

En els nou partits que ha disputat amb Xavi, doncs, Dembélé ha fet dues assistències i ha marcat el seu primer gol de la temporada. Segons el mateix L’Équipe, encara no s’ha programat cap reunió, però podria produir-se abans de finals del mes de gener. El futbolista acaba contracte a finals de temporada, però ja pot negociar lliurement amb qualsevol equip.



Més notícies
Ferran Torres y Pedri, en una concentración de la Selección Española | Europa Press | Europa Press
Pedri i Ferran donen negatiu i tanquen una comitiva de luxe per al clàssic
Notícia: Pedri i Ferran donen negatiu i tanquen una comitiva de luxe per al clàssic
Comparteix
Tots dos podran viatjar a l'Aràbia Saudita per ajudar l'equip en el partit contra el Madrid de la Supercopa
Gerard Piqué, escalfant durant la darrera jornada de Lliga | Europa Press
Piqué intenta posar la por al cos del madridisme abans del clàssic
Notícia: Piqué intenta posar la por al cos del madridisme abans del clàssic
Comparteix
El central blaugrana repassa com arriben blaugranes i madridistes al duel de semifinals de la Supercopa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 11, 2022 | 15:38
    Ricard gener 11, 2022 | 15:38
    Sembla que Dembélé té vocació d'entrenador, ell que no segueix cap tàctica. Dembélé es un miracle de l'evolució de la espècie humana.
  2. Icona del comentari de: Dembélé fóra ja a gener 12, 2022 | 11:19
    Dembélé fóra ja gener 12, 2022 | 11:19
    Només teniu que veure que està sol a la seva banda i té un forat ben gros perquè els defenses contraris i els seus companys ni el miren això és per la confiança que el tenen així que juguem amb 10 cada partit que juga i es lesiona, i resulta que ara és culpa de Xavi? I també serà de Valverde, Setien, Koeman, no serà que aquest paio només a vingut per viure be i cobrant una bona pasta? Un altre Anelka que juga bé però a la play station.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa