Món Esport
Busquets coneix la fórmula per derrotar aquest Madrid

Sergio Busquets, capità del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha fet pública la fórmula que haurà d’emprar demà el seu equip per derrotar el Reial Madrid a la semifinal de la Supercopa. En roda de premsa, el migcampista ha recordat que hauran de “tenir la pilota, crear, ser sòlids i cuidar els detalls, que seran fonamentals”.

És la mateixa fórmula que va portar el Barça al seu millor moment de la història, amb Guardiola, Tito Vilanova i Luis Enrique al comandament, a dominar de cap a peus el Madrid en quasi cada enfrontament entre madrilenys i catalans durant una dècada… i que ara l’afició blaugrana troba a faltar. El capità del Barça de Xavi espera tornar a “ser fidels al nostre estil i crear ocasions”, i adverteix que “davant tenim un dur rival, amb bons jugadors i un gran entrenador”.

Un rival tan dur, que compta els últims quatre clàssics per victòries. Els blaugranes no en guanyen un des de la victòria per 0-1 al Santiago Bernabeu la temporada 2018/2019, amb un gol de Rakitić que va acabar d’eliminar l’equip blanc de la cursa d’aquella Lliga. De fet, va ser abans de la tragèdia d’Anfield. I des de llavors, han acumulat un empat i quatre derrotes davant l’etern rival. Cinc partits amb un denominador comú: en cap d’ells el Barça va ser capaç d’emprar la fórmula esmentada per Busquets.

Ni Quique Setién ni Ronald Koeman van saber dur el Madrid al límit. D’encomanar-se al famós ADN Barça. De fer que l’equip blanc es sentís incòmode. Els blaugranes s’han acostumat a jugar els clàssics a la deriva. L’equip d’Ancelotti ja no persegueix ombres en aquests partits. Però ara, Busquets espera recuperar antigues sensacions en el primer Clàssic de Xavi Hernández. El de Badia és conscient de la mala ratxa en qüestió, i desitja tornar a guanyar un clàssic.

El capità és optimista: opina que “estem en el camí indicat. Fem les coses bé. Ens ha costat tancar algun partit, però hem de tenir paciència. L’equip està en aquesta línia. Farem una passa de gegant”. Per assolir això, però, el sis vegades campió de la Supercopa demana als seus “tenir més ofici. Cal saber escollir i concedir menys pel que fa a faltes i còrners. Si controlem aquests detalls, creixerem més”.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi es desfà en elogis cap al Madrid abans del clàssic
Notícia: Xavi es desfà en elogis cap al Madrid abans del clàssic
Comparteix
"Són l'equip més en forma de la Lliga", ha reconegut en roda de premsa
Gerard Piqué, escalfant durant la darrera jornada de Lliga | Europa Press
Piqué intenta posar la por al cos del madridisme abans del clàssic
Notícia: Piqué intenta posar la por al cos del madridisme abans del clàssic
Comparteix
El central blaugrana repassa com arriben blaugranes i madridistes al duel de semifinals de la Supercopa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa