Món Esport
Guardiola podria impedir el fitxatge més desitjat de Laporta

Pep Guardiola i Joan Laporta estan units per una molt bona amistat. Malgrat que van coincidir professionalment per últim cop ja fa més de deu anys, el seu vincle s’ha mantingut fort. Ara que l’advocat barceloní torna a ser el president del Futbol Club Barcelona, fins i tot demana consell en algunes ocasions al tècnic de Santpedor, actual entrenador del Manchester City. De fet, la seva bona relació ha facilitat darrerament l’acord entre les dues entitats futbolístiques pel traspàs de Ferran Torres d’Anglaterra a Catalunya.

Tot i això, i malgrat que Guardiola encara porta el Barça al cor, el seu objectiu sempre serà guanyar-ho tot amb el seu equip. És per això que, segons informa el diari As, el tècnic català hauria demanat el fitxatge d’Erling Haaland al City i el club anglès s’hauria mostrat d’acord a fer un esforç econòmic per ell. D’aquesta manera, un dels noms més desitjats de tot el mercat, i sobretot per part de Joan Laporta, cada cop té més pretendents. Si bé el Barça no oculta la seva voluntat de fitxar-lo, el Manchester City i el Reial Madrid ja han fet el mateix durant els darrers dies.

El gran problema de tot això per al club blaugrana és que li és impossible lluitar contra els petrodòlars de l’equip de Guardiola. Si el City ho dona tot per Haaland, serà el més ben posicionat per endur-se’l. El seu agent, l’italià Mino Raiola, que recentment ha estat operat d’urgència amb èxit, ja va dir darrerament que el seu representat només anirà a Manchester, a Barcelona, a Madrid o a Munic. El club blanc, però, s’esforçarà més en fitxar Kylian Mbappé, el Bayern en té prou amb Robert Lewandowski i això deixa el Barça sol contra un monstre finançat amb diners de Qatar. Si Guardiola vol Haaland, el més probable és que el prengui de les mans de Laporta.



Més notícies
Álvaro Morata, jugador de la Juventus | Europa Press
El Barça reactiva l’operació Morata i ofereix un jugador a canvi
Notícia: El Barça reactiva l’operació Morata i ofereix un jugador a canvi
Comparteix
Les darreres actuacions de Memphis Depay no han convençut Xavi i la Juventus està interessada en ell
Yusuf Demir, abans d'un partit | Europa Press
El tercer jugador que abandona el Barça al mercat d’hivern
Notícia: El tercer jugador que abandona el Barça al mercat d’hivern
Comparteix
Després de les marxes de Coutinho i Collado, Yusuf Demir tornarà al Rapid de Viena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa