Món Esport
El valor afegit d’Irene Paredes contra l’Olympique de Lió

Irene Paredes, defensa del Futbol Club Barcelona, ha tret a col·lació, en la prèvia de la final de la UEFA Women’s Champions League, el valor afegit que ha tingut en els dies previs i que tindrà durant el partit. Tenint en compte que la basca ha jugat al Paris Saint-Germain, s’ha enfrontat en moltes ocasions a l’Olympique de Lió, rival en la instància final del torneig continental. I també les ha vençut en algunes ocasions, cosa que l’equip blaugrana mai no ha aconseguit.

Paredes, doncs, ha destacat que “en els darrers cinc anys he jugat molts cops contra el Lió, i he acumulat tota mena de resultats. Moltes jugadores segueixen en l’equip, i això em dóna una experiència afegida, respecte al fet de veure els vídeos. He intentat parlar amb les companyes i donar aquests detalls que espero que ens ajudin”.

L’èxit de Paredes contra el Lió

Sense anar més lluny, la també exjugadora de l’Athletic Club va aconseguir eliminar el Lió de la Champions la temporada passada. Paredes, capitana d’aquell PSG d’Olivier Echouafni, va ser una de les artífexs de la victòria parisenca a la ronda dels quarts de final. Si bé van perdre 0-1 en l’anada a París, van guanyar 1-2 en la tornada a Lió. I això va significar que el Lió no pogués guanyar el títol per primer cop en sis anys. De fet, aquell mateix curs l’equip de Paredes també va acabar amb l’hegemonia nacional de l’equip del sud-est francès, en guanyar la Lliga amb un punt de diferència i, d’aquesta manera, trencar una ratxa guanyadora del Lió de catorze anys.

Paredes, d’altra banda, ha recalcat que “som els dos equips que havíem d’estar a la final. Ara mateix som els dos equips millors d’Europa i del món. Estarà molt igualat. Això segur. Moltes del Lió han guanyat set Champions. Aquí, al Barça, són campiones recents, i volem revalidar el títol. Serà complicat però venim a això, mirant-los de tu a tu i amb moltes ganes de guanyar”.

A més, ha reconegut que “és normal que ens tinguin ganes i ens vulguin guanyar, nosaltres també en tenim ganes i per això estem treballant molt i llimant detalls. Donarem tot per intentar guanyar el partit”. Un partit majúscul. Perquè no només enfrontarà, com bé ha dit Paredes, els dos millors equips d’Europa. També enfrontarà les reines del continent amb les vigents campiones. El partit dels partits.



Més notícies
Alèxia Putellas, jugadora del Barça | UEFA
El cicle que Alèxia Putellas espera tancar a la final de Champions
Notícia: El cicle que Alèxia Putellas espera tancar a la final de Champions
Comparteix
La capitana del Barça, a més, valora l'expectació aixecada amb el partit a Catalunya
Fridolina Rolfö, jugadora del Barça | @FridolinaRolfo
Rolfö: “Aquesta serà la millor final de la Champions de la història”
Notícia: Rolfö: “Aquesta serà la millor final de la Champions de la història”
Comparteix
La jugadora del Barça, neguitosa per la final de la Champions, revela la manera amb la qual el cos tècnic aconsegueix mantenir motivada la plantilla
Mariona Caldentey, jugadora del Barça | FC Barcelona
El gran perill per al Barça a la final de la Champions, segons Mariona
Notícia: El gran perill per al Barça a la final de la Champions, segons Mariona
Comparteix
La davantera mallorquina, a més, explica en què ha millorat el Barça des del precedent de fa tres anys
Patri Guijarro, jugadora del Barça | @Patri8Guijarro
Patri Guijarro: de jugar a ciutats esportives a omplir grans estadis
Notícia: Patri Guijarro: de jugar a ciutats esportives a omplir grans estadis
Comparteix
La migcampista del Barça valora el progrés mediàtic del futbol femení abans d'una final europea previsiblement apassionant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa