Món Esport
Roures: “Venim d’un escenari de merda que ens ha deixat Bartomeu”

Jaume Roures ha participat en l’activació de la quarta palanca econòmica amb la condició de comprador. L’empresari català, mitjançant la seva empresa Orpheus Media, ha pagat 100 milions d’euros a canvi del 24,5% de Barça Studios. El seu és un dels noms propis i, com a tal, ha estat entrevistat al programa de la Cadena SER Què t’hi jugues?. I allà, ha fet unes declaracions que han deixat clar el solar que va deixar la junta directiva de Josep Maria Bartomeu.

“Hem signat a les vuit del matí. Laporta era a la firma, fresc com una rosa. Si no hagués entrat jo, hi hauria entrat un altre”, ha explicat Roures, a mode de crònica, abans de reivindicar que “el club és fort i és un imant. Aquesta és la força del club i la facilitat que tenen de resoldre situacions delicades”. A continuació, ha carregat contra l’anterior junta: “Venim d’un escenari de merda que ens han deixat els nostres amics Bartomeu i companyia. Venim d’una cosa cosa que la gent ni s’imagina”.

Roures i les inscripcions del Barça

Preguntat per la qüestió capital de les inscripcions, el propietari de Mediapro ha reconegut que “no sé què faltarà al Barça per inscriure tots els jugadors”, si bé “el que sí que sé és que amb aquesta inversió de cent milions d’euros dóna per veure l’equip que volem veure demà [contra el Rayo Vallecano]”. A més, ha filat prim. Donarà per veure el trident ofensiu format per Robert Lewandowski, Raphinha i Ousmane Dembélé (vist al Trofeu Joan Gamper)? “Home, jo no interrompo les meves vacances si no és perquè sé que podré veure els millors”, ha sentenciat.

D’altra banda, l’empresari s’ha referit a qüestions de l’acord entre el club i Orpheus Media: “El museu del Barça no està dins de l’acord, però és una evidència que és una màquina de guerra. Crec que ha fet el millor juliol de la història. És una fotografia de la força del club i de la marca. Som el 2022 i ha fet el millor juliol de la història”. Això sí, adverteix: “El club no ha resolt tots els seus problemes”.



Més notícies
Jaume Roures, director de Mediapro | Europa Press
Jaume Roures, darrere de la quarta palanca del Barça
Notícia: Jaume Roures, darrere de la quarta palanca del Barça
Comparteix
El famós empresari Jaume Roures torna a col·laborar amb el club blaugrana
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
El Barça anuncia l’activació de la quarta palanca
Notícia: El Barça anuncia l’activació de la quarta palanca
Comparteix
El club ven el 24,5% de Barça Studios a canvi de 100 milions d'euros
Joan Laporta, Mateu Alemany i Rafa Yuste, en arxiu | FC Barcelona
El Barça, a contrarellotge per inscriure set jugadors
Notícia: El Barça, a contrarellotge per inscriure set jugadors
Comparteix
La participació dels fitxatges i els renovats al debut a la Lliga està a l'aire
Nico González, jugador del Barça | Europa Press
Nico s’acomiada del barcelonisme i explica la seva decisió
Notícia: Nico s’acomiada del barcelonisme i explica la seva decisió
Comparteix
El migcampista sortirà cedit del Barça al València

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa