Món Esport
Nico s’acomiada del barcelonisme i explica la seva decisió

Nico González, jugador que pertany al Futbol Club Barcelona, jugarà cedit al València la temporada vinent. Una decisió intel·ligent, tenint en compte la gran quantitat de migcampistes que hi ha a l’equip de Xavi Hernández i la que hi pot haver. El gallec, de fet, ja s’ha acomiadat, amb una publicació al seu compte d’Instagram en la qual s’ha explicat.

En primer lloc, el migcampista ha deixat clar que la cessió “no és un adéu, és un fins després. Després, ha recalcat que “als meus 20 anys, necessito i vull jugar molts minuts per créixer com a futbolista, i per això he decidit que el més adequat per a mi era fer-ho en un altre club aquesta temporada”. Finalment, s’ha adreçat a l’equip blaugrana i el seu entorn: “Als culers, equip i afició, us desitjo tota la sort del món i que pugueu celebrar molts títols. Ens retrobarem en un any. Força Barça!”.

D’aquesta manera, en el. conjunt blanc-i-negre, Nico tindrà moltes més oportunitats de sumar minuts. Davant el bon estat de Sergio Busquets i el fet que Xavi Hernández compti amb Miralem Pjanic, era complicat que les tingués al Camp Nou. I ja se sap que els jugadors joves necessiten guanyar experiència. Nico, doncs, es posarà a les ordres del mític exfutbolista i tècnic italià Gennaro Gattuso. Per la seva banda, el Barça també rep la bona notícia d’alliberar una fitxa en la massa salarial. El club de la terreta, segons el diari Sport, es faria càrrec de la major part d’aquesta.

Nico va aterrar al primer equip blaugrana el curs passat. Va debutar amb Koeman, i s’hi va consolidar amb Xavi. Si bé apunta a ser l’hereu de Busquets a la posició del pivot defensiu, s’hi va iniciar com a interior. Fins ara, ha sumat 37 partits amb la samarreta barcelonista, amb dos gols i dues assistències. Ha destacat molt per saber tractar bé la pilota i per la seva envergadura i bon físic.

Pjanic s’alternarà amb Busquets

Per tant, Pjanic exercirà el paper de suplent de Busquets. El bosni va arribar a Can Barça l’estiu de 2020, en l’intercanvi que la junta directiva de llavors va fer amb la Juventus i que va situar Arthur Melo a Torí. Tot i això, el futbolista no va acabar de convèncer Ronald Koeman i en el seu primer curs va tenir pocs minuts. Això el va dur a marxar cedit al Besiktas durant la temporada anterior.

Des de juliol, però, va tornar a formar part del club blaugrana, ja amb Xavi com a tècnic. El terrassenc, de fet, se’l va endur a la gira estatunidenca de pretemporada, i el va fer jugar contra la Juventus i el New York Red Bull, així com al camp de l’Olot, en el primer amistós estiuenc. En totes aquestes cites va exercir a la posició de pivot defensiu. Com ja ha demostrat durant la seva carrera, és un jugador amb molt bon toc de pilota. Té una gran capacitat en la pilota aturada, i també destaca per la seva polivalència. A més, ha acceptat el rol d’actor secundari.



Més notícies
Karim Benzema, jugador del Madrid | Reial Madrid
L’estratosfèrica marca que ha superat Benzema
Notícia: L’estratosfèrica marca que ha superat Benzema
Comparteix
El francès supera Raúl González com a segon màxim anotador de la història del Madrid
El Madrid aixeca el trofeu de la Supercopa | UEFA
Un Madrid incontestable aixeca el primer títol de la temporada (2-0)
Notícia: Un Madrid incontestable aixeca el primer títol de la temporada (2-0)
Comparteix
Els blancs, molt pràctics, no donen cap opció a l'Eintracht Frankfurt i s'imposen amb gols d'Alaba i Benzema
Bernardo Silva, jugador del Manchester City | Europa Press
El contundent missatge del Barça al seu gran objectiu del mercat
Notícia: El contundent missatge del Barça al seu gran objectiu del mercat
Comparteix
El club hauria assegurat al migcampista Bernardo Silva que el fitxarà aquest estiu
Luuk de Jong, jugador del PSV | PSV
Luuk de Jong torna a vestir-se d’heroi, en el seu nou equip
Notícia: Luuk de Jong torna a vestir-se d’heroi, en el seu nou equip
Comparteix
L'exdavanter del Barça marca un gol decisiu a la pròrroga d'una fase prèvia de la Champions

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Figa Toba a agost 11, 2022 | 16:50
    Figa Toba agost 11, 2022 | 16:50
    Ni en Gavi, ni l'Araujo, ni l'Ansu, ni en Sergio Roberto, aquests ja es veu a venir què no jugaràn gaires minuts. A no ser q els titulars facin figa....
  2. Icona del comentari de: Victor a agost 11, 2022 | 18:31
    Victor agost 11, 2022 | 18:31
    La veritat és que no entenc perquè s'han de donar minuts a Pjanic i no a Nico. I Sergio Busquests, amb l'edat que té no pot jugar massa partits seguits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa