Món Esport
El contundent missatge del Barça al seu gran objectiu del mercat

El Futbol Club Barcelona està ideant un senyor equip. La junta directiva de Joan Laporta està fitxant grans jugadors en aquest mercat de fitxatges, però encara tindria la bala final. El gran desig, segons moltes informacions, és contractar la cirereta del pastís: Bernardo Silva. El migcampista ja hauria comunicat al seu equip, el Manchester City, el seu desig de marxar i recalar a la xavineta, i aquesta estaria molt a prop de rebre’l. I és que, tal com ha informat el diari Sport, el mateix Barça li ha assegurat que el seu fitxatge serà una realitat.

Un fitxatge que completaria una nòmina de somni. S’afegiria a les incorporacions d’Andreas Christensen, Franck Kessié, Raphinha, Jules Koundé i Robert Lewandowski. I acabaria d’apuntalar un centre del camp que ja té molta qualitat. Però hi establiria encara més. Bernardo Silva ha brillat els darrers anys al City de Pep Guardiola i a la selecció de Portugal. Destaca pel seu bon toc de pilota, la seva notable conducció i la seva intel·ligència i calma a l’hora de prendre decisions.

El preu del traspàs seria més baix de l’esperat

L’operació, de fet, es podria tancar per un preu molt més baix de l’esperat. I és que tot i que el seu valor de mercat és de 80 milions d’euros, segons el portal Transfermarkt, podria sortir de l’entitat britànica a canvi d’uns 50 o 60 milions d’euros, segons el periodista català Gerard Romero. Això no seria cap problema per Laporta i companyia, un cop activada la quarta palanca i, per tant, un cop rebuts nous ingressos. En canvi, sí que caldria fer maniobres pel que fa a la massa salarial.

Frenkie de Jong i Bernardo Silva, durant un Països Baixos-Portugal | Europa Press
Frenkie de Jong i Bernardo Silva, durant un Països Baixos-Portugal | Europa Press

De Jong i Bernardo Silva, compatibles?

De fet, es venia especulant que perquè aquest fitxatge es produís, era indispensable la sortida de Frenkie de Jong. Però ara, diverses fonts asseguren que la presència de tots dos a l’equip seria compatible almenys en matèria econòmica, i que la secretaria tècnica així ho desitja. Sembla difícil que això passi, però no es pot descartar res. Sigui com sigui, si arribés el talentós portugués al Camp Nou, Xavi Hernández podria gestionar molt bé els minuts i les rotacions i tindria més competència.

Guardiola deixa clar el desig de Bernardo Silva

Finalment, cal tenir en compte que el mateix City no posaria obstacles a la sortida de Bernardo Silva. El seu tècnic, Guardiola, va assegurar, en roda de premsa, que “al final el desig del jugador és el més important. Ell té un desig i jo no seré una persona que freni els desitjos i els somnis de la gent. A vegades s’han de separar els camins, pel club, pels jugadors o per l’agent”.



Més notícies
Bernardo Silva, jugador del Manchester City | Europa Press
El Barça, més a prop de fitxar un dels millors migcampistes del món
Notícia: El Barça, més a prop de fitxar un dels millors migcampistes del món
Comparteix
Bernardo Silva interessa al club blaugrana, i el Manchester City escolta ofertes per ell
Lewandowski i Guardiola, en arxiu | FC Bayern München
Les semblances entre Xavi i Guardiola, segons Lewandowski
Notícia: Les semblances entre Xavi i Guardiola, segons Lewandowski
Comparteix
El davanter centre explica, a més, els seus primers dies a Catalunya en una interessant entrevista a Polònia
Gerard Piqué i Sergio Busquets, jugadors del Barça | Europa Press
Dos capitans del Barça permetran les inscripcions dels fitxatges
Notícia: Dos capitans del Barça permetran les inscripcions dels fitxatges
Comparteix
Piqué s'ha rebaixat el sou i Busquets seria el següent
Nico González, jugador del Barça | Europa Press
Nico González, a punt de marxar del Barça cedit
Notícia: Nico González, a punt de marxar del Barça cedit
Comparteix
Nico González apunta al Valencia i, per tant, Pjanic a exercir com a suplent de Busquets

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa