Món Esport
Luuk de Jong torna a vestir-se d’heroi, en el seu nou equip

Luuk de Jong és un futbolista diferent. En la seva etapa d’una temporada al Futbol Club Barcelona, es va acabar caracteritzant per marcar gols importants o, en definitiva, per fer-los en els pocs minuts que portava sobre la gespa. Per vestir-se d’heroi. Ara, en la seva segona aventura al PSV, entrenat pel mite Ruud van Nistelrooy, ho ha tornat a fer. Ha aparegut en una fase prèvia de la UEFA Champions League per certificar la victòria dels neerlandesos.

I de quina manera! Corria el minut 19 de la pròrroga, i per tant el 109 de partit, entre el seu equip i el Mónaco. Després que dies enrere empatessin a un en terres monegasques, el marcador de l’estadi del PSV marcava una igualada a dos. I ja estava sent un matx amb regust heroic. Perquè després que Joey Veerman avancés els locals, Guillermo Maripán i Wissam ben Yedder havien capgirat el marcador i l’eliminatòria. Quan aquesta agonitzava, ha aparegut el primer heroi neerlandès de la nit. Érick Gutiérrez ha marcat, al minut 89, i ha endut la contesa a la pròrroga.

Allà ha estat quan, després de minuts de lluita, ha plogut una pilota a De Jong que, de cap, ha introduit cap a dins de la porteria dels rivals. Ha celebrat ell, ha celebrat l’estadi i ha celebrat part de l’afició barcelonista a les xarxes socials, que conserva l’exjugador del Sevilla al seu cor després que hagués sorprès durant la temporada 2021/2022 amb actuacions de mèrit i amb una actitud exemplar.

D’aquesta manera, els blanc-i-vermells s’han classificat per a la darrera fase prèvia de la màxima competició continental. Se la jugaran contra el Rangers escocès, entrenat per l’exjugador del Barça Giovanni van Bronckhorst, entre el 16 i el 24 d’agost. L’equip, que va aixecar l’orelluda l’any 1988, aspira a tornar a una fase de grups de la mateixa tres anys després, quan se la va jugar precisament contra el Barça.

I probablement al doble duel contra l’equip esmentat hi serà De Jong, ja que, fins ara, Van Nistelrooy ha comptat molt amb ell. El davanter s’ha fet amb la titularitat i, de fet, ja va fer una assistència en l’anada, contra el Mónaco, així com a la primera jornada de l’Eredivisie i a la Supercopa neerlandesa, contra l’Ajax. A més, va marcar un gol en un partit amistós de pretemporada contra el Vila-real.



Més notícies
Lewandowski i Guardiola, en arxiu | FC Bayern München
Les semblances entre Xavi i Guardiola, segons Lewandowski
Notícia: Les semblances entre Xavi i Guardiola, segons Lewandowski
Comparteix
El davanter centre explica, a més, els seus primers dies a Catalunya en una interessant entrevista a Polònia
Gerard Piqué i Sergio Busquets, jugadors del Barça | Europa Press
Dos capitans del Barça permetran les inscripcions dels fitxatges
Notícia: Dos capitans del Barça permetran les inscripcions dels fitxatges
Comparteix
Piqué s'ha rebaixat el sou i Busquets seria el següent
Nico González, jugador del Barça | Europa Press
Nico González, a punt de marxar del Barça cedit
Notícia: Nico González, a punt de marxar del Barça cedit
Comparteix
Nico González apunta al Valencia i, per tant, Pjanic a exercir com a suplent de Busquets
Joan Laporta, president del FC Barcelona | Europa Press
El Barça activa la quarta palanca econòmica
Notícia: El Barça activa la quarta palanca econòmica
Comparteix
El club vendria el 24,5% de Barça Studios a canvi de 100 milions d'euros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa