Món Esport
Problemes per al Madrid dies abans de rebre el PSG

El Reial Madrid es jugarà la setmana vinent la seva continuïtat a la UEFA Champions League. Els blancs estan acostumats o bé a guanyar el torneig o bé a arribar a les seves instàncies finals. Per això, el mal resultat obtingut en l’anada dels vuitens de final contra el Paris Saint-Germain (PSG) al Parc dels Prínceps s’accentua encara més. Una eliminació tan d’hora podria tenir diverses conseqüències. Internament, però també externament. I és que una d’aquestes incidiria en el futur del desitjat Kylian Mbappé.

De fet, segons va argumentar l’exfutbolista del PSG, Jérôme Rothen, “les relacions entre Kylian Mbappé i el PSG s’han acostat. S’escalfa. És una realitat. Hi havia un 99% de probabilitats que se n’anés a l’agost. Ara, però, s’ha escalfat tant que hem arribat al 65% de probabilitats”. A més, segons el mateix Rothen, en la decisió de Mbappé “pesarà l’aspecte esportiu: allò que faci el PSG aquesta temporada especialment. El que m’han dit és que eliminar el Reial Madrid podria canviar les coses per a positiu per al PSG. És important dir-ho, perquè encara no s’ha guanyat”.

Tenint en compte això i l’astronòmica oferta de renovació que ha rebut el crack francès per part dels dirigents del club gal, el Madrid es juga molt més que un accés a uns quarts de final de la Champions. Es juga el prestigi. I, per guanyar aquest prestigi o per no perdre’n en detriment del PSG, se li acumulen els problemes. Perquè a les baixes que tindrà Carlo Ancelotti al Santiago Bernabeu del lateral esquerre Ferland Mendy i de Carlos Casemiro, per sanció, podria afegir-se una de molt sensible.

Baixa sensible que deixaria el mig del camp blanc minvat

Segons ha informat la COPE, Toni Kroos serà sotmès demà a una ressonància magnètica a causa d’una possible lesió als isquiotibials. Per tant, el migcampista es perdrà, molt probablement, el duel de Lliga d’aquest cap de setmana contra la Reial Societat. I, a hores d’ara, és dubte pel transcendental matx contra el PSG de dimecres vinent.

L’alemany seria una baixa molt sensible per als blancs. És i ha estat, la darrera dècada, un indiscutible al centre del camp del Madrid, juntament amb Casemiro i Luka Modrić. Ara, sembla que només el croat podrà jugar contra Leo Messi, Mbappé i companyia, i que estarà acompanyat per Fede Valverde i, tenint en compte la inexperiència del nou vingut Eduardo Camavinga en aquest tipus d’escenaris, probablement Isco Alarcón. Encara, però, queden sis dies i no es pot descartar res.



Més notícies
Mbappé s'abraça amb Leonardo | PSG
El madridisme es desespera: Mbappé, a un pas de renovar amb el PSG
Notícia: El madridisme es desespera: Mbappé, a un pas de renovar amb el PSG
Comparteix
El director esportiu del PSG, Leonardo, ha assegurat que "cada vegada té més clar que es vol quedar"
Erling Haaland abandona el terreny de joc lesionat | Europa Press
El madridisme assegura que Haaland serà seu
Notícia: El madridisme assegura que Haaland serà seu
Comparteix
Segons el diari As, el davanter noruec hauria donat el seu 'sí' al Reial Madrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa