Món Esport
El madridisme es desespera: Mbappé, a un pas de renovar amb el PSG

Ja se sap que en aquesta vida mai no es pot donar res per fet i que una cosa que un dia semblava blanca, l’endemà es pot convertir en negra de la forma més inesperada. Això li està passant al madridisme, que el passat estiu va assumir que Kylian Mbappé fitxaria pel club merengue, quan va veure que el traspàs no seria imminent, ho va emplaçar el juliol de 2022 i, ara, ja no té clar que acabi deixant el París Saint-Germain (PSG). Mentre a França es filtren ofertes astronòmiques de l’entitat parisenca a la seva estrella i el mateix jugador assegura que la possibilitat de quedar-se està totalment oberta, des del club gal han intervingut per posar més llenya al foc.

Leonardo Nascimento de Araújo, conegut senzillament com a Leonardo, és un exjugador brasiler i actual director esportiu del PSG. Si Leonardo parla, és que alguna cosa està passant i aquest cop, enmig del serial Mbappé, Leonardo ha parlat. El directiu brasiler, en una entrevista amb el diari Équipe, ha confirmat totes les informacions que hi ha sobre el jugador francès i ha deixat clar que el més probable és que acabi renovant: “Cada vegada té més ganes de quedar-se. És una qüestió de sentiments. Els jugadors francesos, quan són titulars a la Ligue 1, normalment volen marxar. Però ara hi ha un club de les dimensions del PSG que ho canvien tot. No som venedors”. D’altra banda, també ha assegurat que els diners no seran un problema i que podrà renovar per la xifra que vulgui, perquè “el Kylian té un valor tan gran que això és secundari”.

L’eliminatòria de Champions contra el Madrid

Ara bé, cal tenir en compte que aquestes declaracions de Leonardo es produeixen una setmana abans de la tornada dels vuitens de final de la UEFA Champions League, on s’enfronten, justament, el Reial Madrid i el PSG. Per tant, aquesta entrevista també es pot llegir en clau d’un intent de desestabilització al rival, just abans de l’enfrontament directe. De fet, l’equip francès va utilitzar la mateixa estratègia la temporada passada amb el Futbol Club Barcelona i Leo Messi. Finalment l’argentí va acabar a París, però quan hi va haver el xoc a la Champions, l’astre de Rosario no tenia res signat amb el club francès.



Més notícies
Kylian Mbappé, durant la seva presentació | PSG
El PSG fa a Mbappé “una oferta que no podrà rebutjar”
Notícia: El PSG fa a Mbappé “una oferta que no podrà rebutjar”
Comparteix
El diari As ha revelat les xifres astronòmiques de la darrera proposta del club francès a l'astre parisenc
Victor Osimhen, davanter del Nàpols | Europa Press
El Madrid ja busca una alternativa per a Haaland i Mbappé
Notícia: El Madrid ja busca una alternativa per a Haaland i Mbappé
Comparteix
El club blanc s'hauria interessat en el fitxatge del davanter nigerià del Nàpols Victor Osimhen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa