Món Esport
El PSG fa a Mbappé “una oferta que no podrà rebutjar”

“Li faré una oferta que no podrà rebutjar”, deia Marlon Brando com a Vito Corleone a Il Padrino en una de les seves primeres aparicions de la pel·lícula. Doncs el París Saint-Germain (PSG) ha fet, si fa o no fa, el mateix amb el davanter Kylian Mbappé. El diari madrileny As ha revelat l’oferta que el club parisenc ha fet a la seva estrella i és una autèntica salvatjada: els propietaris qatarians de l’entitat francesa li proposen un sou anual de 26,5 milions d’euros, cosa que el convertiria, amb Cristiano Ronaldo, en el jugador més ben pagat del món, i, el més increïble, li donarien 100 milions d’euros nets (és a dir, 200 milions bruts) pel simple fet de renovar, com a prima de fidelitat. Aquesta oferta estaria avalada per Qatar i seria una de les més espectaculars de la història del futbol.

Un contracte Madrid friendly

Si Mbappé vol acceptar aquesta oferta, haurà de renunciar, de moment, al seu somni d’anar al Reial Madrid, ja que el PSG li proposa una vinculació amb l’entitat gal·la de tres anys. Ara bé, com que el club parisenc sap que en algun moment hi acabarà anant, li dona facilitats per fer-ho. La primera, és que ja d’entrada no li demanen una renovació de cinc anys, que és el més habitual. D’altra banda, també s’hi inclouria, sempre segons el diari As, una clàusula per poder abandonar el PSG l’estiu de 2024. D’aquesta manera, Mbappé només hauria d’esperar dos anys per anar al seu club somiat. És molt difícil que el Madrid pugui igualar o superar aquestes xifres, així que Florentino Pérez només podrà confiar en la voluntat del futbolista per aconseguir-lo aquest mes de juliol com ell desitja.

Mbappé ja ha obert la porta a quedar-se

Contra tot pronòstic, Mbappé ha parlat darrerament sobre el seu futur i no ha descartat la possibilitat de quedar-se al PSG alguns anys més. L’objectiu de l’astre parisenc és superar els 200 gols d’Edinson Cavani i convertir-se en el màxim golejador històric de l’entitat francesa. A més a més, també vol aixecar una UEFA Champions League amb aquest club i ara que té Leo Messi i Neymar Jr. al costat, veu que això és més a prop que mai.



Més notícies
Leo Messi i Kylian Mbappé celebren un gol | Europa Press
Messi pren una decisió transcendental sobre el seu futur
Notícia: Messi pren una decisió transcendental sobre el seu futur
Comparteix
L'argentí optaria per complir el seu contracte fins a 2023, tot i no trobar-se del tot a gust a París
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
Mbappé renovarà amb el PSG, segons la premsa francesa
Notícia: Mbappé renovarà amb el PSG, segons la premsa francesa
Comparteix
El davanter francès continuarà una temporada a París per superar el rècord de gols de Cavani
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Les últimes declaracions d’Mbappé no agradaran gens al madridisme
Notícia: Les últimes declaracions d’Mbappé no agradaran gens al madridisme
Comparteix
El francès ha deixat entreveure que no descarta l'opció de renovar amb el PSG
Victor Osimhen, davanter del Nàpols | Europa Press
El Madrid ja busca una alternativa per a Haaland i Mbappé
Notícia: El Madrid ja busca una alternativa per a Haaland i Mbappé
Comparteix
El club blanc s'hauria interessat en el fitxatge del davanter nigerià del Nàpols Victor Osimhen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa