Món Esport
Mbappé renovarà amb el PSG, segons la premsa francesa

Els aficionats del París Saint-Germain (PSG) que aquest matí han comprat el diari esportiu L’Équipe s’han llevat amb una sorpresa que ben segur que els ha posat de molt bon humor. Segons aquest mitjà, que domina a la perfecció l’actualitat del club parisenc, Kylian Mbappé estaria disposat a renovar amb el PSG durant una temporada més. El davanter francès cada cop es troba més a gust amb el seu equip, sobretot ara que la seva connexió amb Leo Messi comença a ser productiva, i té a l’horitzó un rècord per batre: els 200 gols d’Edinson Cavani amb la samarreta de l’entitat gal·la. Mbbapé vol convertir-se en el màxim golejador de la història del club, li falten poc més de 40 dianes i considera que amb una temporada més en tindria suficient. És per això que l’opció de renovar per un curs és més a prop que mai.

I el Madrid, què?

Ara bé, L’Équipe també deixa clar que Mbappé vol jugar al Reial Madrid i que si no hi va ara, hi anirà l’estiu de 2023. Tot i això, el madridisme està totalment convençut que l’astre parisenc serà seu el pròxim mes de juliol, així que aquesta informació cau com una autèntica bomba sobre els merengues. A més a més, el mateix Mbappé ha reconegut darrerament que la porta de la renovació amb el PSG no està tancada i la seva família manté negociacions amb els propietaris qatarians de l’entitat parisenca des de fa temps.

Un altre factor que potser determinant és el destí del PSG a la UEFA Champions League. Mbappé en vol aixecar una amb el club de la seva vida i aquesta temporada, amb el trident que conforma al costat de Messi i Neymar Jr., tindrà una oportunitat d’or. Tanmateix, si no ho aconsegueix, ho podria tornar a intentar el curs vinent. Ell és conscient que encara és molt jove, només té 23 anys, i que el tren del Madrid estarà aturat a la seva estació per agafar-lo sempre que vulgui. No es vol precipitar i l’opció de renovar per una temporada cobra cada cop més i més força.



Més notícies
Kylian Mbappé amb la seva mare, Fayza Lamari | @KMbappe
La mare de Mbappé podria frustrar el seu fitxatge pel Madrid
Notícia: La mare de Mbappé podria frustrar el seu fitxatge pel Madrid
Comparteix
Les exigències de Fayza Lamari no estarien agradant gens al Reial Madrid
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Les últimes declaracions d’Mbappé no agradaran gens al madridisme
Notícia: Les últimes declaracions d’Mbappé no agradaran gens al madridisme
Comparteix
El francès ha deixat entreveure que no descarta l'opció de renovar amb el PSG

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa