Món Esport
La mare de Mbappé podria frustrar el seu fitxatge pel Madrid

Nou bastó a la roda pel fitxatge de Kylian Mbappé per al Reial Madrid. Ara, la protagonista del serial és Fayza Lamari, mare del davanter francès del París Saint-Germain (PSG). Segons informa Defensa Central, un mitjà especialitzat en l’actualitat del club blanc, les exigències de Lamari estarien indignant Florentino Pérez i la junta directiva merengue, ja que estaria demanant impossibles a l’hora de condicionar el fitxatge. Durant els últims dies, Lamari hauria exigit que un percentatge de la venda de samarretes de Mbappé amb el Madrid anés directament a la seva butxaca, que és una cosa que no ha passat mai amb cap futbolista de la història merengue. Això no hauria agradat gens al president Florentino Pérez, que considera que ja s’estan fent molts esforços i excepcions per fitxar l’astre parisenc.

No és la primera vegada que Lamari complica el fitxatge de Mbappé pel Madrid

Fayza Lamari va tenir Mbappé l’any 1998 al dinovè districte de París i el seu desig és que el seu fill es quedi a la seva ciutat natal. El passat mes d’octubre, quan absolutament tothom donava per fet que Mbappé marxaria al Madrid l’estiu vinent, ella va ser la primera persona que va obrir la porta a una renovació. Ho va fer en unes declaracions en les quals va assegurar que ella mateixa estava en negociacions amb el PSG per mantenir el seu fill a l’equip de la seva ciutat natal. De fet, va afirmar que “les coses anaven bé” i que si el club aconseguia que ell estigués content, “tot és possible”.

Més negociacions de la família Mbappé amb els propietaris del PSG

Si bé d’aquestes declaracions ja ha passat molt temps, les negociacions entre la família del futbolista i els propietaris del PSG no s’han aturat. Segons va transcendir fa pocs dies a la premsa madrilenya, Fayza Lamari va mantenir durant les darreres setmanes una trobada transcendental per pactar encara més detalls de la possible renovació. En les darreres hores, el mateix Kylian Mbappé ha deixat la porta completament oberta a continuar durant més temporades a l’equip on ha esclatat com a futbolista d’elit, així que cada vegada s’allunya més del Reial Madrid i Florentino Pérez haurà de canviar la seva estratègia per poder-lo convèncer.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Les últimes declaracions d’Mbappé no agradaran gens al madridisme
Notícia: Les últimes declaracions d’Mbappé no agradaran gens al madridisme
Comparteix
El francès ha deixat entreveure que no descarta l'opció de renovar amb el PSG
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
La desorbitada xifra que voldria pagar el Madrid per Haaland i Mbappé
Notícia: La desorbitada xifra que voldria pagar el Madrid per Haaland i Mbappé
Comparteix
L'equip madrileny, disposat a assumir els 100 milions que costarien els sous dels dos jugadors

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa