Món Esport
Messi pren una decisió transcendental sobre el seu futur

El futbolista argentí Leo Messi hauria pres una decisió molt important sobre el seu futur més immediat, segons informa el diari català Mundo Deportivo. El davanter de Rosario hauria decidit quedar-se una temporada més al París Saint-Germain (PSG), és a dir, complir amb la totalitat del seu contracte fins a 2023, malgrat que no es trobi del tot a gust a França. Messi està molt molest amb la cascada de crítiques que rep per part de la premsa gal·la, que és quelcom a què no estava acostumat a Barcelona, on sempre es deien meravelles sobre el seu rendiment. Darrerament ha tornat a Catalunya per celebrar-hi l’aniversari amb la seva dona i se l’ha vist molt feliç, però, tot i això, no vol trencar el seu contracte i s’hi quedarà, com a mínim, fins al 30 de juliol de l’any vinent.

A més a més, Messi està trobant el seu encaix a l’equip dirigit per Mauricio Pochettino. Malgrat que es troba en unes xifres golejadores ridícules comparades amb les que signava com a blaugrana, la seva entesa amb Kylian Mbappé, Neymar Jr. i els altres membres del conjunt parisenc s’està construint a partir de les passades, és a dir, de les assistències. Si bé només ha pogut marcar set gols aquesta temporada, ha repartit onze assistències, cosa que suposa un registre més similar als que aconseguia amb el Futbol Club Barcelona.

La importància de Messi en el futur de Mbappé

Mentre Messi és gairebé segur que es quedarà al PSG una temporada més, cada cop agafa més força l’opció que Mbappé faci el mateix. El davanter francès té per endavant el gran objectiu de superar el rècord de 200 gols d’Edinson Cavani i amb el que resta d’aquest curs no en tindrà suficient. Ell vol anar al Reial Madrid, però sap que el club blanc l’esperarà un any més si cal, tot i que això no fa molta gràcia al president Florentino Pérez. En aquest sentit, el fet que Messi hi sigui fins a 2023, tant per donar-li assistències com per ajudar-lo a conquerir la desitjada UEFA Champions League, també pot ser determinant per al futur de l’astre parisenc.



Més notícies
Kylian Mbappé, davanter del PSG | Europa Press
Mbappé renovarà amb el PSG, segons la premsa francesa
Notícia: Mbappé renovarà amb el PSG, segons la premsa francesa
Comparteix
El davanter francès continuarà una temporada a París per superar el rècord de gols de Cavani
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
Les últimes declaracions d’Mbappé no agradaran gens al madridisme
Notícia: Les últimes declaracions d’Mbappé no agradaran gens al madridisme
Comparteix
El francès ha deixat entreveure que no descarta l'opció de renovar amb el PSG

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat a març 01, 2022 | 17:25
    Culer emprenyat març 01, 2022 | 17:25
    Que foti el que vulgui, però que no torni. al Barça no el volem ni regalat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa