Món Esport
El madridisme assegura que Haaland serà seu

Erling Braut Haaland hauria decidit fitxar pel Reial Madrid. Com a mínim aquesta és la informació que publica en exclusiva el diari As, que la vegada, però, assegura que existeix un greu problema en aquesta operació de mercat. El diari madridista afirma que el davanter noruec vol marxar immediatament del Borussia Dortmund, però que tant el seu actual club, com l’equip merengue, li demanen que esperi una temporada. El Borussia vol continuar gaudint dels serveis del noruec durant un curs més, per veure si en algun moment seran capaços de prendre el domini de la Bundesliga al Bayern de Munic, mentre que el Madrid li demana que esperi per poder-lo fitxar gratuïtament.

El nom de Haaland apareix quan Mbappé està més lluny que mai

Aquesta informació, però, apareix en un moment molt determinat. El Reial Madrid tot just està veient com el seu fitxatge més desitjat per al pròxim mercat d’estiu, el davanter francès Kylian Mbappé, està a un pas de renovar pel París Saint-Germain (PSG), així que no és estrany que el club blanc i la directiva de Florentino Pérez vulguin començar a buscar alternatives. Per tant, que la premsa madridista canviï el discurs i de cop i volta es focalitzi en Haaland i no en Mbappé, també és una variable que s’ha de tenir en compte.

El City i el Barça, clubs més ben posicionats que el Madrid

A més a més, a l’hora de parlar d’equips ben posicionats pel fitxatge de Haaland, el Futbol Club Barcelona i el Manchester City es troben en molt més bon lloc, principalment perquè delegacions d’aquestes dues entitats s’han reunit darrerament amb Mino Raiola, el representant del noruec, per parlar d’aquesta operació. En canvi, el Madrid fins ara ha centrat tots els esforços en Mbappé i no parteix d’una posició favorable per la incorporació de Haaland. De fet, en els darrers dies la premsa madrilenya també ha parlat de la possibilitat de no poder fitxar cap dels dos i s’ha parlat del nom del davanter nigerià del Nàpols Victor Osimhen com a tercera via.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Haaland desperta una onada de preocupació al Barça i als seus pretendents
Notícia: Haaland desperta una onada de preocupació al Barça i als seus pretendents
Comparteix
Els seus problemes amb les lesions s'han posat al centre del debat sobre si se l'ha de fitxar o no
Victor Osimhen, davanter del Nàpols | Europa Press
El Madrid ja busca una alternativa per a Haaland i Mbappé
Notícia: El Madrid ja busca una alternativa per a Haaland i Mbappé
Comparteix
El club blanc s'hauria interessat en el fitxatge del davanter nigerià del Nàpols Victor Osimhen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa