Món Esport
Haaland desperta una onada de preocupació al Barça i als seus pretendents

No hi ha cap mena de dubte que Erling Haaland és un dels jugadors més desitjats de tot el futbol europeu. Més enllà de Kylian Mbappé, el davanter noruec del Borussia Dortmund està cridat a dominar les àrees durant la pròxima dècada i és per això que omplirà pàgines i pàgines de la premsa esportiva l’estiu vinent, ja que el seu futur sembla que es troba lluny d’Alemanya. Concretament, el seu agent, l’italià Mino Raiola, ha confirmat que el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, el Manchester City i el Bayern de Munic són els clubs més ben posicionats per poder-lo incorporar.

Un davanter de vidre

Ara bé, durant els darrers dies tots els seus pretendents han observat un inconvenient que posa traves a l’hora de voler-lo fitxar. Ja fa un mes que Haaland està lesionat i no es pot reincorporar a la dinàmica del Borussia Dortmund. Aquest és un problema que s’ha anat repetint de forma ininterrompuda des de la seva arribada al club alemany. Primer, tot quedava en una anècdota. Però últimament ja es parla d’ell com un futbolista de vidre, que té un problema real amb les lesions. Aquesta temporada, per exemple, només ha pogut jugar la meitat de partits que ha disputat el Dortmund i això ha afectat negativament el rendiment de l’equip, no només perquè ha perdut la seva estrella durant molts duels, sinó també perquè comptava amb la seva aportació golejadora i no hi ha ningú que la pugui cobrir.

Com afecta això al mercat?

Això no vol dir que el Barça, el Madrid, el City o el Bayern descartin de cop i volta el fitxatge de Haaland, però sí que fa que es mirin amb altres ulls la possibilitat de gastar-s’hi una quantitat de diners desorbitada, que és la que demana tant el Borussia pel traspàs, com el jugador pel salari i, finalment, l’agent Mino Raiola en comissions. Si Haaland continua de la mateixa manera, encara hi haurà més preocupació al respecte. Ara bé, també pot ser que, quan superi aquesta darrera lesió, es reincorpori a la dinàmica de l’equip amb normalitat i deixi aquest tema enrere.



Més notícies
Victor Osimhen, davanter del Nàpols | Europa Press
El Madrid ja busca una alternativa per a Haaland i Mbappé
Notícia: El Madrid ja busca una alternativa per a Haaland i Mbappé
Comparteix
El club blanc s'hauria interessat en el fitxatge del davanter nigerià del Nàpols Victor Osimhen
Erling Haaland, davanter del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta fa un pas molt important pel fitxatge de Haaland
Notícia: Laporta fa un pas molt important pel fitxatge de Haaland
Comparteix
El president blaugrana hauria viatjat a Mònaco per reunir-se amb Mino Raiola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa