Món Esport
Laporta fa un pas molt important pel fitxatge de Haaland

Erling Haaland és un dels futbolistes més desitjats del mercat de fitxatges europeu. Amb només 21 anys, el davanter noruec del Borussia Dortmund ha demostrat que té capacitat de sobres per convertir-se en un dels millors jugadors del món. De fet, ja s’asseu a la taula de l’elit del futbol mundial, però encara té molt potencial per endavant. Només li queda un any i mig de contracte amb l’equip alemany i és per això que molts clubs europeus li segueixen la pista des de fa temps i l’intenten seduir per poder-lo incorporar a les seves files. La seva clàusula de rescissió serà de 75 milions d’euros l’estiu vinent, cosa que el converteix en un caramelet al mercat de fitxatges i hi ha tres clubs molt ben posicionats per incorporar-lo, que són el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid i el Manchester City.

Laporta fa un pas endavant

Els darrers dies el Madrid i el City han pressionat més del compte pel seu fitxatge, cosa que no ha fet cap mena de gràcia al president del Barça, Joan Laporta, que té Haaland entre cella i cella des que va guanyar les eleccions. És per això que ha decidit fer un pas endavant i, segons informa el mitjà neerlandès De Telegraaf, hauria viatjat a Mònaco amb Jordi Cruyff per reunir-se amb Mino Raiola, representant del davanter noruec, i començar a tancar les xifres i els detalls del fitxatge. Món Esport pot confirmar que Laporta està disposat a fer tot el que sigui possible per incorporar Haaland a l’equip de la temporada vinent, ja que considera que ha de ser el pal de paller del seu projecte. Per dir-ho d’alguna manera, seria el seu Ronaldinho de la seva segona etapa al capdavant del club.

La importància de Mbappé i Kane

Si Laporta ha fet aquest pas endavant és perquè sap que Haaland no és la prioritat del Madrid i del City, que són els dos únics clubs que poden competir amb el Barça. Si bé estan molt interessats en el noruec, l’entitat blanca prioritzarà l’arribada de Kylian Mbappé, mentre que Guardiola demana abans Harry Kane que Haaland. És per això que Laporta veu que té la possibilitat d’avançar-se, mentre els seus competidors tanquen altres moviments de mercat. Es preveu un estiu molt emocionant.



Més notícies
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
La desorbitada xifra que voldria pagar el Madrid per Haaland i Mbappé
Notícia: La desorbitada xifra que voldria pagar el Madrid per Haaland i Mbappé
Comparteix
L'equip madrileny, disposat a assumir els 100 milions que costarien els sous dels dos jugadors
Mauricio Pochettino dona ordres a Leo Messi durant un partit de Champions | Europa Press
El PSG troba una motivació extra per eliminar el Madrid de la Champions
Notícia: El PSG troba una motivació extra per eliminar el Madrid de la Champions
Comparteix
París albergarà la propera final de la Champions després que la UEFA castigués Rússia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa