Món Esport
El Liverpool perd un altre jugador clau abans de la final contra el Madrid
agraph -->

El Liverpool és el darrer escull que té el Reial Madrid per aixecar un nou trofeu de la UEFA Champions League. L’equip anglès intentarà evitar-ho i tornar a guanyar una final de la màxima competició continental tres anys després d’haver-ho fet precisament a la capital espanyola. Això sí, l’entrenador, Jürgen Klopp, podria perdre peces molt importants de cara al partit decisiu a París. I és que en l’última jornada de Premier League, molt exigent, el seu migcampista més talentós, l’exblaugrana Thiago Alcántara, va caure lesionat. També són baixa, a hores d’ara, un altre migcampista, Fabinho, i el líder de la defensa, Virgil van Dijk.

Jürgen Klopp dona quasi per perdut Thiago Alcántara

Encara, però, no hi ha res segur. En la roda de premsa posterior al partit entre els reds i el Wolverhampton, que van guanyar els primers, el tècnic alemany va lamentar que “Thiago coixejava”, tot anunciant que “no crec que pugui jugar la final”. I és que té el tendó d’Aquiles inflamat. Si bé en les prèvies d’aquests partits tan especials els protagonistes acostumen a fer enganys públics per despistar els rivals i que s’esperin una cosa però se’n trobin una altra, realment la situació física de Thiago és preocupant. En cas de confirmar-se, seria una baixa molt sensible, tenint en compte el gran rendiment i l’alta qualitat de l’internacional espanyol.

Fabinho, lesionat, acusa el cansament de les darreres setmanes

I ho és més si es pren la perspectiva dels cinc cops campions d’Europa. Perquè l’homònim de Thiago, el migcampista Fabinho, continua lesionat. Va patir, fa dues setmanes, en un partit de Premier League contra l’Aston Villa, una lesió a la cuixa que l’ha mantingut fora dels terrenys de joc tres partits… i previsiblement també el deixarà sense assaborir la gespa de Saint-Dennis. De fet, fa uns dies, el brasiler va assegurar al diari As que “crec que puc parlar per tothom quan dic que estem molt cansats. Des de fa un mes o una mica més estem jugant dues vegades cada setmana. Juguem dimarts o dimecres i després el cap de setmana. Partit rere partit i sempre partits importants. Això fa que tinguis un cansament físic i mental també”.

I és veritat. Malauradament pels seus interessos, el club de Merseyside ha hagut de lluitar la Premier League fins a l’últim instant. A causa del sublim rendiment del Manchester City de Pep Guardiola, el Liverpool ha hagut de jugar tots els darrers partits amb tots els titulars per així intentar guanyar la lliga. Finalment no va poder ser, en detriment dels citizens, i per tant això pot afectar també, com diu Fabinho, a nivell mental.

Una lesió de Van Dijk ja va ser transcendental la temporada passada

El que podria afectar i molt a l’equip de Mohamed Salah i companyia és la tercera i definitiva possible baixa de cara a la final de dissabte. Un dels seus millors jugadors i líders, el central Virgil van Dijk, ha patit una lesió al genoll recentment. Ha provocat que es perdés els dos darrers compromisos, contra el Southampton i l’esmentat contra els Wolves. Si bé en aquest darrer va entrar a la convocatòria, s’ho va mirar de cap a peus des de la banqueta.

L’holandès, probablement el millor defensa del món, va perdre’s la major part de la temporada passada i això va passar molta factura als subcampions anglesos. I és que van suar molt de valent per classificar-se a la vigent edició de Champions i, en l’edició del curs en qüestió, el 2020/2021, van caure amb molta claredat precisament contra el Madrid, a la ronda de quarts de final i amb un global de 3-1. Per tant, si cap dels tres jugadors arriba, Klopp tindrà molts problemes. Hauria de substituir van Dijk per Joel Matip i, a la medul·lar, Thiago i Fabinho per Naby Keita i James Milner. Jugadors de garanties, però ni de bon tros tan fiables com els titularíssims.



Més notícies
Mohamed Salah, durant un partit contra el Madrid | Europa Press
El gran argument del Liverpool per guanyar la Champions contra el Madrid
Notícia: El gran argument del Liverpool per guanyar la Champions contra el Madrid
Comparteix
La seva estrella, Mohamed Salah, té moltes ganes de revenja
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Les sorprenents declaracions de Guardiola sobre el Madrid
Notícia: Les sorprenents declaracions de Guardiola sobre el Madrid
Comparteix
"He trucat al Reial Madrid i m'han donat bons consells per remuntar un partit", ha dit, fent broma
Pep Guardiola, al Santiago Bernabéu | Europa Press
El Madrid també elimina el City de Guardiola amb més èpica que mai (3-1)
Notícia: El Madrid també elimina el City de Guardiola amb més èpica que mai (3-1)
Comparteix
Els blancs es classifiquen per a la final de la Champions quan ja ho tenien tot perdut
Els jugadors del Vila-real celebren un gol contra el Liverpool | Europa Press
El Vila-real es queda a trenta minuts d’entrar als llibres d’història (2-3)
Notícia: El Vila-real es queda a trenta minuts d’entrar als llibres d’història (2-3)
Comparteix
El Liverpool ha reaccionat a una primera part sensacional dels castellonencs i és el primer classificat de la final de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa