Món Esport
El gran argument del Liverpool per guanyar la Champions contra el Madrid

La final de la UEFA Champions League de la temporada 2021-2022 ja té rivals. El Reial Madrid, després d’eliminar el Manchester City amb tota l’èpica del món, s’enfrontarà al Liverpool, que per la seva banda va evitar una remuntada històrica del Vila-real. D’aquesta manera, es reeditarà l’última final de la Lliga de Campions que van aixecar els merengues. L’any 2018 es van enfrontar el Madrid i el Liverpool a Kíiv i els blancs van aixecar la seva tretzena orelluda a causa del partit nefast del porter Loris Karius, que va deixar els anglesos sense possibilitats de disputar el partit amb dues errades molt greus que es van convertir en dos gols dels merengues.

Mohamed Salah i la lesió que li va provocar Sergio Ramos

En aquella final, el davanter egipci Mohamed Salah arribava com a gran estrella. Havia fet una temporada excelsa i fins i tot estava cridat a ser Pilota d’Or, així que per ell passaven gran part de les opcions del Liverpool d’endur-se el títol. Sergio Ramos, però, tenia uns altres plans. El defensa central andalús, quan tot just s’havia arribat a la mitja hora de partit. Va fer una autèntica clau de judo a l’egipci i el va deixar noquejat. Amb un braç fet pols, Salah va haver d’abandonar el terreny de joc i la final ja va quedar decantada cap al bàndol blanc. L’àrbitre, per cert, no va veure ni falta en aquesta acció.

Les ganes de revenja del Liverpool i de Salah

Si el fet d’haver caigut de forma estranya, amb aquesta lesió i les errades inexplicables de Karius, fa només quatre anys ja seria un argument de pes per justificar els ànims de revenja del Liverpool amb el Madrid, el mateix Salah ha afegit més llenya al foc. Tan bon punt l’àrbitre ha xiulat el final del partit entre els blancs i el Manchester City i s’ha conegut que els merengues s’enfrontarien als reds a París el dia 28 de maig a les 21:00h, el davanter egipci ha reaccionat a les xarxes socials. Ha compartit diverses imatges de victòries del seu equip a la Champions i ha escrit un text que no deixa lloc al dubte: “Tenim un compte pendent”. La gran estrella del Liverpool té moltes ganes de derrotar el Madrid a la final.

Aquest no és l’únic exemple que demostra la motivació de Salah per enfrontar-se als blancs en disputa per a la UEFA Champions League. En el mateix moment que el Liverpool va passar a la final, però encara esperava rival, l’egipci va declarar que volia que el Madrid fos el seu contrincant a París, ja que tenia moltes ganes de venjança. Però això no és tot, Salah sap que l’únic equip que ha pogut lluitar de tu a tu contra el Liverpool aquesta temporada ha estat el Manchester City i no té cap mena de dubte que el Madrid serà un rival molt més assequible. Aquest és l’últim argument que pot explicar que els blancs no aixequin la seva catorzena Champions.



Més notícies
Els jugadors del Vila-real celebren un gol contra el Liverpool | Europa Press
El Vila-real es queda a trenta minuts d’entrar als llibres d’història (2-3)
Notícia: El Vila-real es queda a trenta minuts d’entrar als llibres d’història (2-3)
Comparteix
El Liverpool ha reaccionat a una primera part sensacional dels castellonencs i és el primer classificat de la final de la Champions
Els jugadors del Madrid i el City, durant el partit de Champions al Santiago Bernabéu | Europa Press
El gran assenyalat de la remuntada del Madrid contra el City de Guardiola
Notícia: El gran assenyalat de la remuntada del Madrid contra el City de Guardiola
Comparteix
Els blancs han eliminat els anglesos a les semifinals de la Champions i s'han classificat per a la final
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola intenta explicar l’inexplicable
Notícia: Guardiola intenta explicar l’inexplicable
Comparteix
El tècnic català del Manchester City ha atès els mitjans de comunicació després de caure eliminat pel Reial Madrid
Pep Guardiola, al Santiago Bernabéu | Europa Press
El Madrid també elimina el City de Guardiola amb més èpica que mai (3-1)
Notícia: El Madrid també elimina el City de Guardiola amb més èpica que mai (3-1)
Comparteix
Els blancs es classifiquen per a la final de la Champions quan ja ho tenien tot perdut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa