Món Esport
Les sorprenents declaracions de Guardiola sobre el Madrid

Pep Guardiola, tècnic català del Manchester City, ha certificat recentment que és un dels millors entrenadors del món i de la història amb la consecució de la seva quarta Premier League en les darreres cinc temporades. Es tracta d’una de les competicions més difícils de guanyar del futbol europeu, ja que s’exigeix moltíssima regularitat amb alguns dels rivals més complicats. No només els grans, com el Liverpool, el Chelsea, l’Arsenal, el Manchester United o el Tottenham, sinó que els equips de la zona mitjana i fins i tot baixa de la taula tenen plantilles molt interessants. Així doncs, l’èxit de Guardiola és innegable.

La Premier League més suada de Pep Guardiola

Ara bé, el City ha hagut de suar sang per aixecar aquesta Premier League. La batalla pel primer lloc amb el Liverpool de Jürgen Klopp ha estat molt intensa i s’ha allargat, literalment, fins al darrer minut de la competició. Per guanyar el títol, l’equip de Guardiola ha hagut de batallar contra l’impensable, ja que al minut 75 de l’últim partit, contra l’Aston Villa, els sky blue anaven perdent per dos gols de diferència. Aleshores, en només cinc minuts, els de Guardiola han donat la volta al marcador amb tres gols: el primer i el tercer d’Ilkay Gundogan i el segon de Rodri.

Guardiola recorda el Madrid després de la remuntada del City

Es tracta d’una de les remuntades més sonades de la història d’aquesta competició i una de les més destacades del futbol europeu. De fet, a causa de tota la tensió que s’ha acumulat a l’Etihad Stadium, Guardiola ha acabat plorant quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit. Amb els nervis ja calmats, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa i ha estat aleshores quan ha recordat el Reial Madrid, botxí del seu equip a les semifinals de la UEFA Champions League amb una altra remuntada èpica.

Primer ha fet broma i ha dit: “He trucat al Reial Madrid i m’han donat bons consells per remuntar un partit“. Posteriorment, més seriós, ha admès que “això d’avui no té cap explicació, de la mateixa manera que no ho té el que va passar a Madrid”. I finalment, i tot el que ha dit abans, ha intentat buscar-hi una explicació: “Es tracta d’un momentum. A vegades és bonic viure aquestes situacions. Ens ajuden a ser més fort de cara a la temporada vinent”.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola guanya la seva quarta Premier en una tarda boja
Notícia: Guardiola guanya la seva quarta Premier en una tarda boja
Comparteix
El City remunta un partit perdut i guanya la Premier League
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola es cansa dels que el critiquen i els posa a lloc
Notícia: Guardiola es cansa dels que el critiquen i els posa a lloc
Comparteix
Pep Guardiola respon les crítiques d'un ex jugador del Manchester United
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola parla per primer cop sobre el fitxatge de Haaland
Notícia: Guardiola parla per primer cop sobre el fitxatge de Haaland
Comparteix
El tècnic celebra el traspàs i explica el paper que tindrà el noruec
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’operació del City de Guardiola per Haaland, una ganga
Notícia: L’operació del City de Guardiola per Haaland, una ganga
Comparteix
El club anglès ha fet oficial el fitxatge de l'estrella noruega i pagarà molts menys diners dels que s'esperaven

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa