Món Esport
Guardiola es cansa dels que el critiquen i els posa a lloc

Pep Guardiola, entrenador del primer equip masculí de futbol del Manchester City, ha respost en roda de premsa a les declaracions que diversos ex jugadors amb renom a la lliga anglesa han fet cap a ell en els darrers dies després de perdre l’eliminatòria contra el Reial Madrid a les semifinals de la Champions League.

Les crítiques d’Evra i Berbatov a Pep Guardiola

Un dels ex jugadors que més crítiques ha dirigit al tècnic de Sampedor ha estat Patrice Evra, que ha jugat gran part de la seva carrera al Manchester United, l’equip rival de la ciutat on Guardiola entrena avui dia. “El Manchester City necessita líders, però en Pep no vol líders”, ha dit Evra en un programa esportiu de la plataforma de vídeo d’Amazon Prime.

L’ex jugador del Manchester United ha seguit amb la seva crítica defensant l’argument que l’equip no té un líder i que l’eliminació és culpa únicament de Pep Guardiola per no fer un millor equip per assolir la Champions, que el tècnic català no guanya des que entrenava al Futbol Club Barcelona. “El motiu principal pel qual l’equip es troba amb problemes inesperats és aquest (la falta de lideratge). No disposen de cap jugador al terreny de joc que els ajudi. En Pep escull els seus equips així. No vol entrenar gent amb personalitat, per això perden. Va guanyar la Champions amb el Barça, però construeix els equips per controlar el món.”, ha esmentat Patrice Evra després que el Manchester City no arribés a la final.

A les crítiques d’Evra també s’hi ha sumat Dimitar Berbatov, ex jugador històric del Manchester United, que ha buscat les pessigolles a Guardiola des de la seva arribada a Manchester, i Clarence Seedorf. Pep Guardiola no ha dubtat en atacar als ex futbolistes quan s’ha preguntat per ells en la roda de premsa prèvia del partit del Manchester City contra el West Ham.

La resposta de Guardiola a l’ex jugador del Manchester United

La situació ha generat força ressò a Anglaterra i Pep Guardiola, que no es mossega a la llengua, ha respost als jugadors amb contundents declaracions: “Sobre el que van dir els especialistes o ex jugadors que estaven al Santiago Bernabéu. Jo vaig jugar contra ells en la meva carrera i no vaig veure en el seu joc aquest tipus de personalitat quan els vam destrossar a la final de la Champions contra el Manchester United, quan jo entrenava al Barça”, ha comentat Pep Guardiola. “El caràcter i la personalitat amb la qual juguem a la Premier és la mateixa que teníem en Champions.”



Més notícies
Gerard Piqué i Pep Guardiola, durant l'acte de la retirada del Kun Agüero al Camp Nou | Europa Press
Piqué desvela un motiu pel qual Guardiola va marxar del Barça
Notícia: Piqué desvela un motiu pel qual Guardiola va marxar del Barça
Comparteix
El central ha repassat la tensió viscuda entre els blaugranes i el Madrid de Mourinho, fa una dècada
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
Guardiola parla per primer cop sobre el fitxatge de Haaland
Notícia: Guardiola parla per primer cop sobre el fitxatge de Haaland
Comparteix
El tècnic celebra el traspàs i explica el paper que tindrà el noruec
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
L’operació del City de Guardiola per Haaland, una ganga
Notícia: L’operació del City de Guardiola per Haaland, una ganga
Comparteix
El club anglès ha fet oficial el fitxatge de l'estrella noruega i pagarà molts menys diners dels que s'esperaven
Pep Guardiola, al Santiago Bernabéu | Europa Press
El Madrid també elimina el City de Guardiola amb més èpica que mai (3-1)
Notícia: El Madrid també elimina el City de Guardiola amb més èpica que mai (3-1)
Comparteix
Els blancs es classifiquen per a la final de la Champions quan ja ho tenien tot perdut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa