El Madrid torna a ensopegar en un nou show de Vinicius (1-0)

Després de la derrota a Girona, a Sant Sebastià i a Manchester, el Reial Madrid ha tornat a sumar una nova derrota a domicili. La d’aquest diumenge, a l’Estadi de Mestalla contra el València (1-0) a la 35a jornada de Lliga. D’aquesta manera, la derrota del Barça no repercuteix negativament pels interessos blaugranes i la distància de 14 punts es manté. A més, amb la victòria de l’Atlètic contra Osasuna, els matalassers recuperen la segona posició i els d’Ancelotti es tornen a posar tercers a la classificació. Un solitari gol del jove Diego López ha regalat el triomf als de Baraja que els permet acaronar la salvació i continuar a Primera la temporada que ve.

Novament, un show de Vinicius

Vinicius s’ha acostumat a convertir-se en protagonista d’incidents a cada partit que juga, sobretot quan actua com a visitant. En aquesta ocasió ha estat a Mestalla, on el València i el Reial Madrid han disputat un partit força calent. “No vull jugar més”, han arribat a captar les càmeres de televisió quan enfocaven el protagonista de la història. Concretament, el brasiler ha acusat un aficionat de la grada on estan ubicats els radicals del València d’insults racistes. “Aquest, aquest”, ha repetit de manera insistent el 20 assenyalant a un aficionat situat a darrere la porteria que ha defensat el València a la segona meitat. Una segona part que s’ha allargat fins al minut 116!

En total, setze minuts i mig d’afegit perquè, al minut 97, Vinicius ha tornat a ser el focus de les mirades després d’una picabaralla entre diversos jugadors d’ambdós conjunts. El col·legiat ha corregit la groga per ensenyar-li la vermella després de revisar la jugada i detectar una agressió. El contratemps ha començat perquè Musah ha intentat quedar-se amb la pilota per perdre temps. Finalment, Vinicius expulsat i dedicant-li unes paraules al públic de Mestalla, que ha vist com el seu equip s’ha endut els tres punts.