Món Esport
Lewandowski revela pistes sobre el mercat de fitxatges del Barça

El Futbol Club Barcelona continua treballant a la plantilla de la temporada que ve i Xavi Hernández ha reiterat que la prioritat de l’equip és la de reforçar el mig centre defensiu, sobretot després de fer-se oficial la sortida de Sergio Busquets. Un dels futbolistes a qui s’ha associat amb l’òrbita blaugrana ha estat Joshua Kimmich, jugador del Bayern de Munic. Aquest pivot és un dels futbolistes que figuren a la llista de possibles reforços del Barça amb vista a la temporada que ve i agrada molt al club blaugrana, en especial al tècnic Xavi Hernández, que considera que l’alemany seria un gran fitxatge i faria un salt de qualitat a la plantilla per diversos motius.

A més, un dels actuals integrants de la primera plantilla del club blaugrana que coneix molt bé l’encara futbolista del Bayern és Robert Lewandowski. El davanter polonès va coincidir amb el teutó durant set temporades, entre el 2015 i el 2022. Tot i això, en unes declaracions a Canal+, ‘Lewy’ ha desmentit que hagi contactat amb el seu excompany de vestidor per tractar el tema de la seva sortida de l’Allianz Arena rumb al Camp Nou. “M’he assabentat dels rumors, però no li he escrit. No és el moment”, ha confessat.

Lewandowski i Kimmich durant la seva etapa al Bayern | Europa Press
Lewandowski i Kimmich durant la seva etapa al Bayern | Europa Press

Tot i que Lewandowski veuria amb bons ulls la incorporació del polivalent futbolista del Bayern, ha evitat mullar-se: “No vull dir res, no conec el tema i no sé si es tracta d’un invent de la premsa”, ha afegit. L’alemany i el polonès mantenen una molt bona relació i també és bon amic del seu compatriota Ter Stegen, un factor que l’ajudaria a adaptar-se més ràpidament a Barcelona i al club.

Qui és Joshua Kimmich?

Refermat com a pivot o mig centre defensiu durant les darreres temporades, Kimmich va començar la seva carrera com a lateral dret i pot rendir a la perfecció en aquest rol. També pot jugar com a interior més avançat sense problemes. Als seus 28 anys, es troba en plena maduresa i pot donar diverses temporades de futbol al màxim nivell. A més, no hi ha dubte que Kimmich és un dels millors migcampistes del món i la seva possible incorporació al Barça faria un salt de qualitat molt important a la plantilla.



Més notícies
Xavi Hernández essent mantejat pels seus jugadors | Europa Press
Xavi celebra la Lliga amb picada d’ullet a Johan Cruyff i a Laporta
Notícia: Xavi celebra la Lliga amb picada d’ullet a Johan Cruyff i a Laporta
Comparteix
El tècnic ha pres la paraula des de la gespa per agrair l'esforç al president, a la junta, a l'staff, als jugadors i a l'afició
Sergio Busquets aixecant el títol de Lliga | FC Barcelona
Busquets aixeca el seu darrer trofeu i el Barça celebra la Lliga 2022/23
Notícia: Busquets aixeca el seu darrer trofeu i el Barça celebra la Lliga 2022/23
Comparteix
El Barça ha celebrat la consecució de la Lliga 2022/23 a un Camp Nou amb ganes de festa
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Manchester City
Quantes Premier League té Pep Guardiola i quan les ha guanyat
Notícia: Quantes Premier League té Pep Guardiola i quan les ha guanyat
Comparteix
El tècnic català ha guanyat en diverses ocasions el títol de lliga anglesa amb el Manchester City
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça tanca un acord de patrocini amb un gegant de la tecnologia
Notícia: El Barça tanca un acord de patrocini amb un gegant de la tecnologia
Comparteix
Ja s'han acordat les condicions d'un contracte de tres temporades fixes més dues d'opcionals amb Philips

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa