Món Esport
Xavi celebra la Lliga amb picada d’ullet a Johan Cruyff i a Laporta

Xavi Hernández i Sergio Busquets ha estat un dels encarregats de dirigir-se a l’afició al final del matx després que el capità hagi alçat el títol de LaLiga. El tècnic català ho ha aprofitat per enviar un missatge directe al president Joan Laporta i a la seva junta, als jugadors, al cos tècnic que l’acompanya i també a l’afició: “Si ho recordeu, el dia del Gamper vaig demanar la unió de tot el barcelonisme i crec que és moment de donar les gràcies. Primer, al president. Presi, no estamos tan mal. I a la seva junta directiva pel seu suport incondicional”, ha arrencat el tècnic, prenent la paraula a l’inici de la festa i fent una picada d’ullet amb una frase mítica del president. “Per últim, dir-vos que sense vosaltres això no seria el mateix, l’afició ha estat espectacular tota la temporada. Els que sou aquí, a casa, a la rua, era de gallina de pell. Visca el Barça i visca Catalunya”. Així ha acabat el breu discurs Xavi, amb referència a l’expressió que va fer famosa Johan Cruyff.

Força estona després, un cop ha acabat la festa i havent posat rumb a vestidors, Xavi ha fet acte de presència a la sala de premsa per tal d’explicar, amb més detall, les sensacions del moment: “És una nit de celebració i d’alegria. Sent entrenador es pateix el triple. Et fas responsable de pràcticament tot. És injust dir la Lliga de Xavi, és un treball d’equip”, ha dit després d’una derrota contra la Reial Societat a la qual li ha fet tret ferro: “No ha sortit la nostra versió brillant, ells s’han defensat molt bé, han fet contres i transicions. La necessitat els ha fet guanyar el partit i és normal després d’una setmana de celebracions per part nostra. Hem competit fins al final, però no hem estat tan encertats”, ha argumentat el tècnic egarenc.

Busquets: “Això no ha fet més que començar”

Justament abans del discurs del tècnic, qui també ho ha fet ha estat el capità Sergio Busquets, que ha arrencat tenint un bonic detall amb els futbolistes blaugranes que han participat en la temporada i que ja no estan a l’equip: Bellerín, Aubameyang, Memphis i Gerard Piqué. A més, també ha volgut agrair a l’staff, de qui ha dit que són tan important com els futbolistes, tot i estar sempre a l’ombra. El barcelonisme ha esclatat en alegria quan, per acabar, el de Badia ha enviat un missatge de cara a les temporades vinents: “Som un gran equip, però sobretot, una gran afició. No dubteu que això simplement acaba de començar”, ha finalitzat ‘Busi’.



Més notícies
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Manchester City
Quantes Premier League té Pep Guardiola i quan les ha guanyat
Notícia: Quantes Premier League té Pep Guardiola i quan les ha guanyat
Comparteix
El tècnic català ha guanyat en diverses ocasions el títol de lliga anglesa amb el Manchester City
Sergio Busquets aixecant el títol de Lliga | FC Barcelona
Busquets aixeca el seu darrer trofeu i el Barça celebra la Lliga 2022/23
Notícia: Busquets aixeca el seu darrer trofeu i el Barça celebra la Lliga 2022/23
Comparteix
El Barça ha celebrat la consecució de la Lliga 2022/23 a un Camp Nou amb ganes de festa
Pep Guardiola, entrenador del Manchester City | Europa Press
L’Arsenal perd i el City de Pep es proclama campió de la Premier League
Notícia: L’Arsenal perd i el City de Pep es proclama campió de la Premier League
Comparteix
El conjunt 'cityzen' ha cantat la victòria després de la derrota de l'Arsenal contra el Nottingham Forest
David López i Álex Baena, jugadors de Girona i Vila-real | Girona FC
El Girona perd al descompte i deixa escapar una gran oportunitat (1-2)
Notícia: El Girona perd al descompte i deixa escapar una gran oportunitat (1-2)
Comparteix
Derrota als darrers instants contra el Vila-real en un gran partit entre dos conjunts que lluiten per entrar a Europa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa