Món Esport
Cristiano entrena a les instal·lacions del Madrid per segon dia consecutiu

Cristiano Ronaldo és més que un futbolista. És un jugador que ha marcat una època, amb grans exhibicions de futbol, xifres i rècords, però també una figura que dia rere dia fa parlar. El Mundial es va acabar per a ell i el seu Portugal després que la sorprenent selecció del Marroc els derrotés en la ronda dels quarts de final, amb el cinc vegades Pilota d’Or sortint com a revulsiu i disputant, molt probablement, els seus minuts en una Copa del Món. I aquests dies, tot i no estar en la competició, continua sent notícia.

Tal com han informat i il·lustrat mitjans de comunicació madrilenys, el portuguès s’ha entrenat els últims dos dies a Valdebebas, la ciutat esportiva del club blanc. Ho està fent per mantenir-se a to, i en un camp separat del que fa servir el primer equip madridista. Cal recordar que precisament durant la Copa del Món el Manchester United, el seu anterior equip, va anunciar la rescissió del contracte que tenia el jugador. Per tant, actualment està lliure. I, segons ha explicat Relevo, el lusità ha pogut aprofitar les instal·lacions dels merengues gràcies a la bona relació que manté amb el club.

No hi ha cap opció que Cristiano torni al Madrid

Això sí, aquest fet no significaria de cap manera que es pugui donar un retorn al Madrid, quatre anys i mig després d’haver-lo deixat per posar rumb a la Juventus. És cert que seria una incorporació molt positiva per a l’equip de Carlo Ancelotti a nivell esportiu, perquè en la primera part de la temporada, amb un Karim Benzema amb problemes físics i absent en molts partits, el tècnic no ha trobat un substitut de garanties. Rodrygo Goes no és pas un davanter centre pur, mentre que a Eden Hazard ni tan sols se l’espera. L’única opció és Mariano Díaz, però Ancelotti no hi acaba de confiar.

Cristiano Ronaldo, amb la samarreta del Reial Madrid | Europa Press
Cristiano Ronaldo, amb la samarreta del Reial Madrid | Europa Press

Però no hi ha cap possibilitat real de retorn, segons el diari Marca. Per tant, la visita de Cristiano a les instal·lacions que va fer servir durant nou temporades és simplement per la qüestió de mantenir la forma. Els darrers dies, el mateix diari Marca va anunciar que el també exjugador de l’Sporting de Portugal fitxaria per l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita a partir de 2023.

Tot i això, últimament alguns mitjans han desmentit aquesta informació. Fins i tot el mitjà britànic Sky Sports ha parlat d’un possible interès del Chelsea. Per tant, fa pinta que, com l’estiu passat, tornarà a haver un serial de Cristiano Ronaldo durant el mercat de fitxatges hivernal que està a punt de començar.



Més notícies
Erik Ten Hag, entrenador del Manchester United | Europa Press
L’entrenador del United explica les raons de la sortida de Cristiano
Notícia: L’entrenador del United explica les raons de la sortida de Cristiano
Comparteix
Erik Ten Hag diu que "hi havia d'haver conseqüències" a les paraules de CR7
Fernando Santos conversa amb Cristiano Ronaldo | Europa Press
Revelen una de les converses més dures de la carrera de Cristiano Ronaldo
Notícia: Revelen una de les converses més dures de la carrera de Cristiano Ronaldo
Comparteix
Fernando Santos, seleccionador portuguès, ha explicat la seva decisió de no fer-lo jugar al Mundial
Cristiano Ronaldo, amb El Yamiq durant el Marroc-Portugal | Europa Press
El Marroc fa història i acomiada Portugal del Mundial (1-0)
Notícia: El Marroc fa història i acomiada Portugal del Mundial (1-0)
Comparteix
Els magrebins són la primera selecció africana de la història a accedir a les semifinals d'un Mundial
Gonçalo Ramos, jugador de Portugal, celebrant un dels seus tres gols contra Suïssa en els vuitens de final del Mundial 2022 | Europa Press
Cristiano ja té substitut a Portugal… i quin substitut! (6-1)
Notícia: Cristiano ja té substitut a Portugal… i quin substitut! (6-1)
Comparteix
Els lusitans eliminen Suïssa als vuitens del Mundial, amb el de Madeira a la banqueta i amb un Gonçalo Ramos estratosfèric

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa