Món Esport
L’entrenador del United explica les raons de la sortida de Cristiano

La segona etapa de Cristiano Ronaldo al Manchester United ha acabat d’una manera molt turbulenta. El davanter portuguès va fer unes incendiàries declaracions amb el periodista anglès Piers Morgan, que van provocar que els red devils decidissin prescindir del futbolista a mitja temporada. Ambdues parts van arribar a un acord i l’ex del Reial Madrid va decidir perdonar els diners que li devia el club. Un dels motius que van provocar el trencament de la relació entre entitat i futbolista és l’entrenador, Erik Ten Hag. Des del primer moment, la relació entre Cristiano i el tècnic neerlandès no ha estat la millor, perquè l’ex de l’Ajax ja no veia a l’astre lusità com l’estrella absoluta de la plantilla. Ronaldo ja va donar la seva versió sobre la relació amb Ten Hag i ara ha estat el torn del tècnic de Països Baixos.

No hi havia més remei que separar els camins

“Després de l’entrevista que va donar a TalkTv, no podia quedar-se. Ens vam assabentar que volia marxar a través de la televisió. Com a club no ho pots acceptar, això. Hi havia d’haver conseqüències i ell ho sabia”, ha explicat Erik Ten Hag als mitjans anglesos. I és que les declaracions de Cristiano amb Piers Morgan van ser d’allò més sorprenents. Era sabut per tothom que el portuguès no acabava d’estar content a Manchester, però ningú s’esperava aquella entrevista. Poc després de les declaracions, el United ja va emetre un comunicat on detallava la decisió de separar els camins amb l’exdavanter del Reial Madrid. Segons diu Ten Hag, Cristiano ja va estar a punt de marxar quan l’entrenador holandès va arribar, però al final va decidir quedar-se. Amb el pas dels mesos, va canviar d’opinió i ara mateix ja és fora del club, a l’espera d’anunciar el seu nou destí.

Cristiano Ronaldo, exjugador del Manchester United | Europa Press
Cristiano Ronaldo, exjugador del Manchester United | Europa Press

Cristiano jugarà a l’Aràbia Saudita

Tot va anar més de pressa del previst i, amb qüestió d’uns dies, Cristiano Ronaldo ja estava desvinculat del Manchester United. Les especulacions sobre el seu nou destí van començar a sortir, però el cert és que els grans clubs europeus ja no pensen en l’ariet lusità per a reforçar el seu atac. El retorn al Reial Madrid va arribar a ser una opció per la lesió de Karim Benzema, però realment mai hi va arribar a haver converses serioses. Tot sembla indicar que Ronaldo anunciarà el seu nou destí després del Mundial de Qatar: l’Al-Nassr de l’Aràbia Saudita. Els petrodòlars han convençut l’ex de la Juventus qui, segons diuen, percebrà prop de 200 milions d’euros per abandonar el futbol europeu. Veurem com gestiona el seu ego abandonar l’elit de l’esport.



Més notícies
Fernando Santos conversa amb Cristiano Ronaldo | Europa Press
Revelen una de les converses més dures de la carrera de Cristiano Ronaldo
Notícia: Revelen una de les converses més dures de la carrera de Cristiano Ronaldo
Comparteix
Fernando Santos, seleccionador portuguès, ha explicat la seva decisió de no fer-lo jugar al Mundial
Gonçalo Ramos i Cristiano Ronaldo, al Mundial de Qatar | Europa Press
El Barça es podria endur el davanter ‘odiat’ per Cristiano Ronaldo
Notícia: El Barça es podria endur el davanter ‘odiat’ per Cristiano Ronaldo
Comparteix
Segons informa el diari Sport, Jorge Mendes hauria ofert Gonçalo Ramos a Joan Laporta
Gonçalo Ramos, jugador de Portugal, celebrant un dels seus tres gols contra Suïssa en els vuitens de final del Mundial 2022 | Europa Press
Cristiano ja té substitut a Portugal… i quin substitut! (6-1)
Notícia: Cristiano ja té substitut a Portugal… i quin substitut! (6-1)
Comparteix
Els lusitans eliminen Suïssa als vuitens del Mundial, amb el de Madeira a la banqueta i amb un Gonçalo Ramos estratosfèric
Cristiano Ronaldo, futbolista portuguès | Europa Press
Cristiano Ronaldo jugarà a la lliga de l’Aràbia Saudita a partir de 2023
Notícia: Cristiano Ronaldo jugarà a la lliga de l’Aràbia Saudita a partir de 2023
Comparteix
El diari Marca ha informat que el contractarà l'Al-Nassr

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa