Món Esport
Ancelotti, obligat a pronunciar-se sobre l’espanyolisme del Madrid

La derrota del Reial Madrid a l’estadi del Vila-real del dissabte 7 de gener va deixar una de les dades històriques més impactants des de la creació del club blanc. I és que, per primera vegada en 120 anys de vida que té el club, el Reial Madrid va jugar amb un onze inicial on no hi havia cap futbolista de nacionalitat espanyola. És per aquest motiu que el tècnic italià del conjunt blanc, Carlo Ancelotti, ha hagut d’explicar que aquest fet no es deu a cap motiu en especial, i molt menys a una desespanyolització de l’equip. Simplement va ser una casualitat.

Les paraules d’Ancelottti sobre l’onze inicial del partit contra el Vila-real

El fet que el partit acabés amb una derrota de l’equip blanc ha provocat que Carlo Ancelotti rebés diverses crítiques sobre l’onze que es va veure a la darrera jornada de lliga. Mitjans de comunicació i aficionats al futbol han criticat a la institució dient que es donen molt poques oportunitats als futbolistes del filial i, per tant, que no donen opcions a emergir el talent dels futbolistes espanyols dels quals disposa l’equip. És per aquest motiu que Carlo Ancelotti ha volgut donar explicacions sobre els fets en la roda de premsa prèvia a la semifinal de la Supercopa on el Reial Madrid jugarà contra el València aquest dimecres a les 20h de la tarda. “El que va passar a Vila-real va ser una casualitat. La matriu del club és espanyola, tot i que el club és universal. Tenim espanyols al planter, una feina que cal lloar perquè som el club que més jugador produïm a la Primera Divisió”, ha dit Ancelotti.

Dani Carvajal, abans d'un partit amb el Reial Madrid | Europa Press
Dani Carvajal, abans d’un partit amb el Reial Madrid | Europa Press

Carvajal, l’home que pot evitar que es repeteixin els fets

Un dels futbolistes espanyols que més minuts ha jugat durant aquesta temporada a l’equip blanc és el lateral dret de Leganés Dani Carvajal. En diverses ocasions, l’internacional amb la selecció espanyola, ha estat l’únic futbolista espanyol que ha sortit com a titular a l’onze del Reial Madrid. Es preveu que, en el duel contra el València, Carvajal surti com a titular. Cal recordar que el Reial Madrid ha viatjat a l’Aràbia Saudita amb diversos futbolistes espanyols com Luis López, Jesús Vallejo, Álvaro Odriozola, Nacho Fernández, Dani Ceballos, Mario Martín, Lucas Vázquez i Marco Asensio. Ara bé, cap d’ells és titular indiscutible per Ancelotti i no s’espera que surtin d’inici.



Més notícies
Juan Foyth i Vinícius Jr, lluitant per una pilota | Europa Press
El Madrid cau contra el Vila-real i regala una oportunitat al Barça (2-1)
Notícia: El Madrid cau contra el Vila-real i regala una oportunitat al Barça (2-1)
Comparteix
Els blancs han presentat una alineació sense cap jugador espanyol per primera vegada a la història
Leo Messi, jugador del PSG | Europa Press
El contracte faraònic amb el qual el PSG vol convèncer Messi
Notícia: El contracte faraònic amb el qual el PSG vol convèncer Messi
Comparteix
El contracte de Leo Messi és superior als 30 milions nets per temporada i, des de l'arribada de l'argentí, el PSG ha ingressat 700 milions d'euros més respecte a lany passat
Gareth Bale, exfutbolista del Madrid | Europa Press
L’exmadridista Gareth Bale anuncia la seva retirada del futbol
Notícia: L’exmadridista Gareth Bale anuncia la seva retirada del futbol
Comparteix
Ho fa amb 33 anys, i mig any després d'haver fitxat per Los Angeles de la MLS
Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press
Vergonyosa falta de respecte de l’entrenador del Madrid als equips petits
Notícia: Vergonyosa falta de respecte de l’entrenador del Madrid als equips petits
Comparteix
Ancelotti ha criticat amb molta contundència l'estat de la gespa del Cacereño, i ha rebut moltes respostes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa