Món Esport
El Madrid cau contra el Vila-real i regala una oportunitat al Barça (2-1)

El Reial Madrid ha començat fent història a l’Estadi de la Ceràmica: per primera vegada durant els seus 121 anys, han presentat un onze inicial sense cap jugador espanyol. Potser aquest fet els ha afectat anímicament i és que s’han vist superats per un Vila-real que ha lluitat des del primer segon per endur-se la victòria. Als primers compassos ja s’ha vist que seria un partit de grans emocions i és que ambdós conjunts han atacat amb perill. Ara bé, els locals han dominat la possessió i han creat més perill. A la represa, les revolucions s’han multiplicat i Yeremy Pino ha avançat els locals. Karim Benzema ha igualat des del punt de penal -per unes mans dubtoses- i, poc després, unes altres mans a l’àrea contrària han permès que Gerard Moreno fes el 2 a 1. El marcador ja no s’ha mogut i el Barça ha rebut un regal inesperat abans del titànic duel de demà contra l’Atlètic de Madrid.

Primera meitat d’alt voltatge

A la primera meitat, s’ha vist un partit apassionant des dels primers instants. El ritme del matx ha estat molt alt i hi ha hagut ocasions pels dos equips, tot i que amb domini local. Gerard Moreno i Yeremy Pino han desaprofitat bones ocasions per avançar els castellonencs. Més tard, Karim Benzema i Vinícius Jr també han fallat bones oportunitats per als blancs. Pepe Reina i Thibaut Courtois s’han mostrat molt segurs sota pals i no han permès que es mogués el marcador. La primera part ha acabat amb un Reial Madrid que atacava amb insistència i un Vila-real més replegat, esperant el contraatac.

Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press
Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press

El Vila-real regna en el caos

A la represa, el duel s’ha revolucionat encara més. Només començar, Yeremy Pino ha fet el primer gol del partit, culminant una bona jugada col·lectiva i fent vibrar l’Estadi de la Ceràmica. Amb el gol, el Madrid ha fet una passa endavant i s’ha acostat amb més perill a l’àrea ‘grogueta’. Al minut 60, el VAR ha cridat l’àrbitre perquè revisés unes possibles mans de Juan Foyth i ha assenyalat penal favorable als visitants. Karim Benzema no ha perdonat i ha igualat el matx. Just a la jugada següent, unes altres mans, però en aquest cas de David Alaba a l’àrea contrària, han acabat en penal a favor del Vila-real i Gerard Moreno ha tornat a posar per davant els locals. El Madrid ha atacat amb insistència per intentar rescatar un punt, però els castellonencs han resistit -i inclús perdonat- i han fet un gran regal al Barça, que demà té una oportunitat d’or.



Més notícies
Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press
Vergonyosa falta de respecte de l’entrenador del Madrid als equips petits
Notícia: Vergonyosa falta de respecte de l’entrenador del Madrid als equips petits
Comparteix
Ancelotti ha criticat amb molta contundència l'estat de la gespa del Cacereño, i ha rebut moltes respostes
Carlo Ancelotti, entrenador del Reial Madrid, durant l'últim partit abans de l'aturada pel Mundial | Europa Press
Polèmiques declaracions de l’entrenador del Madrid sobre Messi
Notícia: Polèmiques declaracions de l’entrenador del Madrid sobre Messi
Comparteix
Ancelotti ha dit que "de la meva boca no sortirà mai que Messi hagi estat el millor de la història"
Leo Messi, amb la Copa del Món | Europa Press
El madridisme reconeix per fi la veritat sobre Messi
Notícia: El madridisme reconeix per fi la veritat sobre Messi
Comparteix
El clam del món del futbol és unitari: Messi és el millor jugador de la història
Florentino Pérez i Joan Laporta, durant un esmorzar | Europa Press
El Madrid no en té prou i vol fitxar un altre jove que agrada al Barça
Notícia: El Madrid no en té prou i vol fitxar un altre jove que agrada al Barça
Comparteix
Els blancs s'interessen per un altre jugador brasiler que el Barça segueix de prop

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un Madrid totalment estranger a gener 07, 2023 | 18:32
    Un Madrid totalment estranger gener 07, 2023 | 18:32
    Que ridícul, el GRAN REAL Madrid, el gran equip espanyol, l'únic amb dret a guanyar segons els espanyolíssims àrbitres, l'equip d'aquell Madrid que és España segons Ayuso, aquest REAL MADRID HA JUGAT SENSA CAP, PERÒ CAP, JUGADOR ESPANYOL. tots estrangers. Vergonyós i divertit. Això és Espanya, cap confiança amb els espanyols, sols pensen en els diners si guanyen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa